Webinaari: Basware eOffice 8.30 -version uudet ominaisuudet

Basware eOffice on osto-, matka- ja kululaskujen sähköisen käsittelyn ja arkistoinnin ohjelmisto. Se on kokonaan selainkäyttöinen ja mahdollistaa paperilaskujen ja verkkolaskujen vastaanottamisen, tarkastuksen, tiliöinnin, hyväksynnän, siirron maksatukseen sekä automaattisen arkistoinnin.

Ohjelmistosta on julkaistu syyskuussa uusi versio. Tervetuloa tutustumaan eOfficen uusiin ominaisuuksiin.

Ohjelma

Webinaarissa näytämme, kuinka seuraavat version 8.30 uudet ominaisuudet otetaan käyttöön, miten ne toimivat ja mitä ne merkitsevät laskujen käsittelyssä.

■Itselaskutus. Esimerkiksi yhtiövastikkeissa yleinen käytäntö on että maksettavista vastikkeista saadaan yksi lasku alkuvuodesta. Vastikkeet maksetaan kuitenkin kerran kuukaudessa. eOfficeen on tätä varten toteutettu mahdollisuus generoida laskuja sopimuksiin perustuen.
■Tilitoimistokäyttäjä. Käyttäjä voidaan nyt määritellä tilitoimistokäyttäjäksi, jolla on automaattisesti oikeudet yrityksen kaikkiin tapahtumiin sekä tapahtumien kierrossa että arkistossa.
■Tiliöinnin rakenteen muuttaminen. Tiliöinnin rakenne (kirjanpidon tili, sekä seurantakohteiden nimet ja pituudet) voi olla yleinen, yritysryhmä- tai yrityskohtainen. Tiliöinnin rakenteen voi nyt siirtää yritystasolle, mikäli yritys on tähän asti käyttänyt yritysryhmän tai yleisen tason rakennetta.
■Muutoksia tapahtumien tiliöinteihin, mm. käänteinen ALV ilman vähennysoikeutta.
■Matkalaskujen uusia piirteitä, mm. matkareitin tallennus yleiseen käyttöön ja siirtopäivä maksatukseen arkiston hakuehtona.
■Muita uusia piirteitä, mm. laskun kuvan merkitseminen luottamukselliseksi.

Webinaarin tiedot ja ilmoittautuminen

Webinaari on tarkoitettu Basware eOffice -ohjelmistoa osto- ja/tai matkalaskujen käsittelyyn käyttäville organisaatioille.

Aika: keskiviikko 23.11.2011, klo 14:00 - 14:45

Right sidebar blocks: 
Mitä tarvitset osallistuaksesi webinaariin?

* Webinaari järjestetään GoToWebinar -palvelua käyttäen.
* Osallistuaksesi tarvitset Internet-yhteyden.
* Voit kuunnella esityksen tietokoneeltasi tai puhelimitse. Puhelimitse kuuntelu maksaa normaalin paikallisverkkomaksun
* Saat tarkat osallistumisohjeet sähköpostiisi osoitteesta: Basware Webinar 
ilmoittautumisesi jälkeen.
 

Lisätietoja:
Terhi Hakkarainen
puh. 0400 572 209