Title Image: 

Event:

15+5 WEBINAARISARJA PK-yrityksille

Jaa: 

Event description: 
15+5 on PK-yrityksille, sekä muille pienille ja keskisuurille organisaatioille tarkoitettu webinaarisarja, jossa 15 minuutissa selkeästi ja mielenkiintoisella tavalla käsitellään PK-yrityksen taloushallinnon tehostamista. Webinaarin viimeiset 5 minuuttia on varattu kysymyksillesi.

Tab Title: 
Maksuliikenne 14.9.

Tab Content: 

Miksi vaihtaisit toimivan maksuliikenneratkaisun uuteen?

Julkaisimme helmikuussa uuden, ensisijaisesti pilvipalveluna tarjottavan maksuliikenneratkaisun. Verkkoselaimella käytettävä palvelu toimii missä tahansa internetyhteyden omaavassa työasemassa. Mitä tämä tarkoittaa maksuliikenteen näkökulmasta? Koska maksuliikenne ei ole enää sidottu tiettyyn työasemaan, se merkitsee esimerkiksi, että maksuliikenne toipuu työaseman vaurioitumisesta käden käänteessä.

Yhdeksän kymmenestä Baswaren ratkaisuun päätyneestä asiakkaastamme valitseekin nykyisin toimitusmalliksi SaaS-palvelun. Miksiköhän? Pilvipalveluista puhutaan paljon. Mikä tekee niistä houkuttelevan? Työasemariippumattomuus on yksi vastaus. Tule kuulemaan webinaariin lisää asiantuntijamme vastauksia, miksi teidänkin kannattaa vaihtaa lisenssiratkaisu pilvipalveluun. Samalla nostat maksuliikenteen tietotaitosi uudelle tasolle asiantuntijamme vinkkien avulla.

Tilaisuus on tarkoitettu pienille ja keskisuurille organisaatioille, jotka haluavat haistella maksuliikenteen uusi tuulia.

Katso webinaarin nauhoite tästä »

 

 

Tab Title: 
Ostolaskut 15.11.

Tab Content: 

Sähköinen ostolaskujen käsittely, PK-yrityksen ratkaisu 15.11.2016 klo 14

Sähköinen osto- ja matkalaskujen käsittely ei ole enää vain suurten organisaatioiden etuoikeus. Olemme käärineet 30-vuoden kokemuksemme hankinnasta maksuun –prosessin sähköistämisestä yhdeksi käyttöönottovalmiiksi, erityisesti PK-yritysten tarpeet huomioivaksi ratkaisuksi.

Useimmat aloittavat hankinnasta maksuun -prosessin tehostamisen sähköistämällä ostolaskujen käsittelyn. Matkalaskut on monelle seuraava luonteva askel. Ruokahalun kasvaessa ratkaisua voidaan laajentaa hankintaehdotusten ja sopimusten sähköisellä käsittelyllä. Nämä mahdollistavat ostolaskujen täsmäyttämisen tilauksiin ja sopimuksiin. Tällöin laskuja ei tarvitse enää kierrättää hyväksyttävänä ja tiliöintikin automatisoituu. Ratkaisun modulaarisuuden ansiosta kukin voi kuitenkin edetä haluamassaan järjestyksessä ja tahdissa.

Tilaisuus on tarkoitettu pienille ja keskisuurille organisaatioille, jotka haluavat tehostaa hankinnasta maksuun -prosessiaan.

Tilaisuus on maksuton. Osallistu tilaisuuteen kätevästi tietokoneen välityksellä omalta työpisteeltäsi käsin.

Aika: Tiistai 15.11.2016 klo 14:00 - 14:20


 

 

Tab Title: 
Verkkolaskulähetys 22.11.

Tab Content: 

Sähköisten laskujen lähetysratkaisu 22.11.2016 klo 10

Kuuntelimme pk-yritysten toiveita ja loimme helpot verkkolaskutuksen ratkaisut nimenomaan pk-yritysten vaatimusten ja tarpeiden mukaisesti. Baswaren ratkaisu ei pakota sinua tekemään IT-investointeja tai aloittamaan polveilevaa, pitkää IT-projektia, johon yrityksellä ei oikeastaan olisi resursseja juuri nyt. Monelle riittävällä ja mieluisella, kevyemmällä PDF e-invoice -ratkaisulla voit tehdä laskusi pdf-muodossa, me muunnamme ne aidoiksi verkkolaskuiksi. 

Tilaisuus on tarkoitettu organisaatioille, jotka haluavat ratkaista verkkolaskun lähetyksen helposti, nopeasti ja varmasti. Tilaisuus on maksuton. Osallistu kätevästi tietokoneen välityksellä omalta työpisteeltäsi käsin.

Tule kuulemaan tiistaina 22.11. klo 10 alkaen lisää!

ILMOITTAUDU TÄSTÄ >>

 

Tab Title: 
Verkkolaskut eri maihin 23.11.

Tab Content: 

Verkkolaskujen lähetys moniin eri maihin 23.11.2016  klo 10

Haluatko lähettää aitoja verkkolaskuja sekä kotimaahan että ulkomaille vaivatta? Lähes jokaisessa maassa on yksilölliset vaatimukset laskujen tietosisällölle, jotka paikallinen lainsäädäntö asettaa. Lisäksi asiakkaillasi saattaa olla omia vaatimuksia laskun datan ja toimittamisen osalta. Kaiken tämän huomioiminen voi tuntua mahdottomalta. Meidän avulla voit lähettää laskusi helposti mille tahansa Baswaren verkkoon kytkeytyneelle yli miljoonalle yritykselle, yli 200 operaattorille. Paikalliset vaatimukset on jo huomioitu, sinä voit keskittyä asiakkaiden palvelemiseen. Lisäksi lähetät samalla järjestelmällä myös laskusi kotimaassa.  

Tilaisuus on tarkoitettu organisaatioille, jotka haluavat ratkaista verkkolaskun lähetyksen helposti, nopeasti ja varmasti. Tilaisuus on maksuton. Osallistu kätevästi tietokoneen välityksellä omalta työpisteeltäsi käsin.

Tule kuulemaan keskiviikkona 23.11. klo 10 alkaen lisää! 

ILMOITTAUDU TÄSTÄ >>