Liity verkostoon

verkosto
Body: 

Basware Network -verkostossa laskujen ja tilausten lähettäminen ja vastaanottaminen on helppoa. Liity verkostoon jo tänään, niin pääset nauttimaan nopeammista prosesseista, nopeammin kotiutuvista suorituksista, virheiden vähenemisestä, toimintakustannusten laskusta ja prosessien virtaviivaistumisesta.

Verkostosta voit löytää kauppakumppaneita, olla yhteydessä heihin ja toisaalta potentiaaliset asiakkaat voivat löytää sinut. Verkostossa organisaatiot lähettävät ja vastaanottavat tilauksia, luovat laskuja ja hyvityslaskuja sekä välittävät sähköisiä tuoteluetteloja. Hallitse toimittajatietoja, ole yhteydessä kauppakumppaneihin, luo itse tai hyväksy kumppanien tekemiä maksuehdotuksia ja hyödynnä paremman kassavirran hallinnan mahdollistavia rahoituspalveluja

Nopeammin kotiutuvat suoritukset

Haluatko kotiuttaa suoritukset nopeammin? Jos vastaat kyllä, niin lähetä laskut verkkolaskuina. Kun asiakkaat voivat vastaanottaa sähköisinä lähetetyt laskut suoraan ostolaskujärjestelmiinsä, laskut tulevat hyväksytyiksi nopeammin – mikä mahdollistaa niiden nopean maksamisen. Basware Network -verkoston avulla voit olla yhteydessä yli miljoonaan yrityksen ja julkisen sektorin toimijan kanssa maailmanlaajuisesti.

Verkoston anatomia

Kun liityt Basware Network -verkostoon, liityt samalla maailman suurimpaan avoimeen kaupankäynnin sähköisten sanomien verkostoon. Olemme rakentaneet yhteyksiä Basware Network -verkoston ja yli 200 verkkolaskupalvelun tarjoajan välille yli vuosikymmenen ajan. Tämä tarkoittaa, että organisaatiosi voi olla yhteydessä mihin tahansa näissä yli 200 verkostossa mukana olevaan organisaatioon ja toisinpäin. Basware Network -verkoston ansiosta eri verkostot ovat yhteensopivia, jotta sinun on helpompaa olla yhteydessä kauppakumppaneihisi ja kumppaneittesi sinuun.

Oletko jo mukana verkostossa? Kirjaudu sisään tästä. Jos sinulla ei vielä ole verkoston käyttäjätunnusta, pyydä rekiströitymiseen tarvittava ohje asiakkaaltasi.

 

Basware Network -verkoston edut

  • Maailmanlaajuinen peitto yhdellä liittymällä: Liity Basware Network -verkostoon ja aloita välittömästi kaupankäynnin sähköisten sanomien vaihto kumppaniesi kanssa kaikkialla maailmassa.
  • Läpinäkyvyys ja hallinta: Kaikkien myynti- ja ostolaskujen sekä ostotilausten keskitetty hallinnointi parantaa prosessien läpinäkyvyyttä ja kontrollia.
  • Tehokkaat yhteistyövälineet: Verkkoportaali, mittaristot ja helpot liitettävyystyökalut mahdollistavat nopeat, tehokkaat ja säännösten mukaiset sähköiset transaktiot.
  • Helppo käyttöönotto: Baswarella on vertaansa vailla oleva kokemus organisaatioiden välisen kaupankäynnin yksinkertaistamisesta. Mahdollistamme sähköiset transaktiot monimutkaisissakin vero- ja lainsäädäntöympäristöissä parhaiden käytäntöjen mukaisilla prosesseilla, jotka optimoivat kaupankäynnin koko elinkaaren.
  • Kaupankäynnin vapaus: Basware Network -verkosto on aidosti avoin – ei kalliita jäsenmaksuja, epäoikeudenmukaisia muita maksuja tai sitoumuksia. Liity kerran, niin voit käydä kauppaa missä tahansa.
  • Sanomamuotojen muunnokset: Muunnamme automaattisesti yli 70 erilaista verkkolaskun sanomamuotoa kauppakumppaniesi edellyttämään muotoon. Vastaavasti muunnamme organisaatiollesi tulevat laskut ja tilaukset juuri haluamaasi muotoon.

Lataa Basware Network -esite »

Verkoston palvelut

*Baswaren verkkolaskupalvelun asiakkaille

Hyödyllisiä linkkejä:

Katso kumppaniverkostojemme luettelo

Katso luettelo yli 200 verkkolaskuverkostosta, jotka ovat mukana Basware Network -verkostossa. Baswaren asiakkaat pääsevät välittömästi ja saumattomasti yhteyteen kaikissa kumppaniverkostoissamme olevien yritysten kanssa. Katso kumppaniverkostojen luettelo >>


Toimitko verkkolaskupalveluja tarjoavassa organisaatiossa ja kiinnostunut liittymään Basware Network -verkostoon?

Ota yhteyttä meihin. Etsimme jatkuvasti uusia verkostokumppaneita täydentämään globaalia verkostoamme hyötyjen tuottamiseksi molempien kumppanuusosapuolien asiakkaille. Ota yhteyttä >>

Kirjaudu sisään Basware Network -verkostoon

Oletko jo mukana verkostossa? Kirjaudu sisään täältä >> Jos sinulla ei vielä ole verkoston käyttäjätunnusta, pyydä rekiströitymiseen tarvittava ohje asiakkaaltasi.

 

e-kirja: 6 Steps to e-Invoicing Success

Tämä e-kirja opastaa sinut verkkolaskun saloihin ja selvittää verkkolaskun merkityksen liiketoiminnalle, sekä motivoi verkkolaskuhankkeen käynnistämiseen.

Lataa 6 Steps to e-Invoicing Success »

The Billentis Report

Tästä riippumattoman kansainvälisen verkkolaskuasiantuntijan, Bruno Kochin, kattavasta raportista löydät kaiken tarvittavan tiedon onnistuneen verkkolaskuhankkeen läpiviemiseen: faktat, laadullisen tarkastelun ja johtavien verkkolaskupalvelun tarjoajien tuotteiden arvioinnin.

Lataa The Billentis Report »

Baswaren blogi

Knowledge center title: 
Lue lisää Basware Knowledge Centerissä