Basware Message Downloads

Basware Virtual Printer -palvelun avulla voitte lähettää verkkolaskuja asiakkaillenne. Palveluun sisältyy Basware Message -ohjelma. Jotta voitte aloittaa verkkolaskujen lähetyksen palvelun kautta, teidän tulee asentaa Basware Message -ohjelma tietokoneellenne tai yrityksenne palvelimelle. Asennuspaketin latauslinkit löytyvät alta. Asentaessanne  tarvitsette lähettäjätunnuksen ja verkkolaskuosoitteen testilaskuille. Lähetimme ne teille sähköpostitse palvelun tilauksen jälkeen.

Pyydämme teitä valmistautumaan käyttöönottoon keräämällä testiaineistoksi esimerkkejä erilaisista laskuistanne. Esimerkkejä erilaisista laskuista ovat: yksi- ja monisivuiset laskut, hyvitys- ja veloituslaskut tai eri ALV-kantaiset laskut. Asennettuanne Basware Message -ohjelman teidän on tulostettava testilaskuja Baswarelle, jotta voimme niiden perusteella määritellä asiakaskohtaiset palvelun asetukset.

Kun palvelu on tuotantovalmis, voitte aloittaa verkkolaskujen lähetyksen asiakkaillenne! Luokaa laskut kuten ennenkin ja tulostakaa ne valitsemalla tulostimeksi Basware Message. Basware hoitaa lopun – käsittelemme ja muunnamme laskut verkkolaskuksi ja toimitamme ne asiakkaillenne nopeasti ja turvallisesti.

Teidän tulee lisätä asiakkaanne verkkolaskuosoite laskulle. Pyydämme lisäämään  ”E:”-etuliitteen verkkolaskuosoitteen eteen, esimerkiksi E:12345 (missä 12345 on vastaanottajan verkkolaskuosoite). Tavallisesti verkkolaskuosoite johdetaan organisaation Y-tunnuksesta, mutta varmistattehan oikean verkkolaskuosoitteen asiakkailtanne tai TIEKE-verkkolaskuosoitteistosta ennen verkkolaskutuksen aloittamista.

Lataa Basware Message

Windows versiostanne riippuen klikatkaa oikeaa asennuspakettia (32bit tai 64bit)

Onko tietokoneessanne käytössä 32-bittinen vai 64-bittinen Windows-versio?

1. Napsauta Käynnistä (Start) -painiketta ->Ohjauspaneeli (Control Panel) -> Järjestelmä ja ylläpito (System and Maintenance) -> Järjestelmä ( System).
2. Järjestelmä (System) -kohdasta näet käytössä olevan version. Lue lisää Microsoftin www-sivuilta

Lisää ohjeita alla

Right sidebar blocks: 
Instructions in other languages