Basware ja Finnair laajentavat yhteistyötä hankinnan, laskunkäsittelyn ja maksuliikenteen palveluratkaisuihin

Tiistai, 26 kesäkuu, 2012
Jaa

Basware Oyj pörssitiedote 26.6.2012 klo 16:00

Basware ja Finnair laajentavat yhteistyötä hankinnan, laskunkäsittelyn ja maksuliikenteen palveluratkaisuihin

Basware ja Finnair ovat solmineet kuusivuotisen sopimuksen palveluna tuotettavista hankinnan, laskunkäsittelyn sekä maksu- ja sanomaliikenteen järjestelmäratkaisuista. Sopimuksen arvo on Baswarelle merkittävä.  Sopimuskauden aikana ja uusien ratkaisujen avulla Finnair saavuttaa tavoitteidensa mukaisesti säästöjä nykytoimintamuotoihin verrattuna. Palvelut otetaan käyttöön Finnairissa loppuvuoden 2012 ja alkuvuoden 2013 aikana. Finnairilla on aiemmin ollut käytössä Baswaren lisenssipohjaisia ohjelmistoja. 

"Finnair pyrkii tehostamaan hankinnan ja taloushallinnon prosesseja osana Finnairin säästöohjelmaa. Baswaren palveluratkaisut mahdollistavat Finnairille hankintojen paremman ohjauksen ja kustannustehokkuuden parantamisen sekä toimintatapojen automatisoinnin laskunkäsittelyssä ja yritysten välisessä sanomaliikenteessä. Finnairin oman henkilöstön työpanosta voidaan ohjata palvelujen avulla rutiineista toimintatapojen ja prosessien kehittämiseen", sanoo Finnairin hankinnoista vastaava johtaja Jari Huhtinen.

"Olemme iloisia voidessamme laajentaa nykyistä yhteistyötä Finnairin kanssa ja toimittaa Finnairille ratkaisujamme palveluna. Näillä toimitettavilla palveluilla Basware mahdollistaa Finnairille sähköisen ja täysin automatisoidun hankinnasta maksuun -prosessin ", kertoo Esa Tihilä, toimitusjohtaja, Basware Oyj.

Sopimus kattaa Basware yhteyspalveluna saapuvien laskujen verkkolasku- ja skannauspalvelut, lähtevien laskujen verkkolasku- ja tulostuspalvelut sekä katalogien hallintapalvelut. Palveluna toimitettavat sovellukset sisältävät sähköisen hankinnan ratkaisut (PM), laskujen automaattisen käsittelyratkaisun (IP), RFx-kilpailutusratkaisun, CLM-sopimusten elinkaarenhallintaratkaisun, toistuvaislaskujen (CM) ja tilauksellisten laskujen (OM) automaattiset täsmäytykset sekä matka- ja kululaskujen hallinnan (TEM) ja maksuliikenteen ratkaisut.

Lisätietoja:

Esa Tihilä, toimitusjohtaja, Basware Oyj
Puh. 040 480 7098

Jakelu:
NASDAQ OMX Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet