Basware laajentaa yhteistyötä terveydenhoitoalan yrityksen kanssa Tanskassa toimittamalla laskuautomaatio-, verkkolasku- ja rahoituspalveluja

Maanantai, 11 huhtikuu, 2016
Jaa

Basware Oyj, pörssitiedote, 11.4.2016 klo 10:00

Basware laajentaa yhteistyötä terveydenhoitoalan yrityksen kanssa Tanskassa toimittamalla laskuautomaatio-, verkkolasku- ja rahoituspalveluja

Basware on laajentanut yhteistyötään terveydenhoitoalan yrityksen kanssa Tanskassa ja solminut sopimuksen laskuautomaatio-, verkkolasku- ja rahoituspalvelujen toimittamisesta. Sopimus kattaa myös matka- ja kululaskujen hallintapalvelut. Uuden sopimuksen myötä asiakas käyttää Baswaren pilvipohjaiselle ja joustavalle Alusta-teknologialle perustuvia palveluja. Uudet rahoituspalvelut kattavat globaalin e-maksuratkaisun Baswaren Payn ja Basware Discount -rahoitusratkaisun. Sopimuksen arvo on 950 000 euroa neljän vuoden aikana. Palvelut otetaan käyttöön globaalisti.

"Olemme erittäin tyytyväisiä, että saamme laajentaa yhteistyötämme tämän merkittävän asiakkaan kanssa. Strategisena kumppanina voimme jatkuvasti kehittää ja parantaa asiakkaan talousprosesseja. Pilvipohjaisiin palveluihin siirtyminen tarjoaa asiakkaalle liiketoiminnan kasvun mahdollistavan ketteryyden ja joustavuuden. Verkostomme joustavat rahoitusmahdollisuudet mahdollistavat tiiviimmät ostajan ja toimittajan väliset suhteet, tehostavat kassavirtaa ja parantavat kummankin osapuolen käyttöpääoman hallintaa. Basware Discount -ratkaisun avulla asiakas voi hyödyntää nopean maksamisen alennuksia", Basware Oyj:n toimitusjohtaja Esa Tihilä kertoo.

Lisätietoja:

Sirje Ahvenlampi-Hyvönen, viestintäjohtaja, Basware Oyj
Puh. 050 557 3822

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.basware.fi/sijoittajat

Basware:
Basware
(Nasdaq: BAS1V) on maailman johtava verkottuneiden hankinnasta maksuun- ja verkkolaskuratkaisujen sekä innovatiivisten rahoituspalvelujen tarjoaja. Autamme kaikenkokoisia organisaatioita tehostamaan talousohjaustaan. Baswaren kaupankäynti- ja rahoitusverkosto yhdistää yrityksiä yli 100 maassa eri puolilla maailmaa. Basware on maailman suurin avoin yritysverkosto, joka tarjoaa skaalautuvuutta liiketoiminnan kasvattamiseen sekä ratkaisut talousprosessien yksinkertaistamiseen ja virtaviivaistamiseen. Pienet ja suuret yritykset ympäri maailman saavuttavat merkittäviä kustannussäästöjä, entistä joustavammat maksuehdot, tehokkuutta ja tiiviimmät liiketoimintasuhteet toimittajiensa kanssa. Lue lisää: www.basware.fi/sijoittajat.

Seuraa Baswarea Twitterissä @BaswareFinland ja osallistu keskusteluun LinkedInissä, Facebookissa ja blogissa ja pysy ajan tasalla tilaamalla tuoreimmat uutiset.