Basware laajentaa yhteistyötään Hankkijan kanssa toimittamalla laskuautomaatio- ja verkkolaskupalveluja

Maanantai, 22 joulukuu, 2014
Jaa

Basware Oyj, pörssitiedote, 22.12.2014 klo 16:30

Basware laajentaa yhteistyötään Hankkijan kanssa toimittamalla laskuautomaatio- ja verkkolaskupalveluja

Basware on laajentanut yhteistyötään Hankkija Oy:n kanssa ja solminut sopimuksen laskuautomaatio- ja verkkolaskupalvelujen toimittamisesta. Palvelut toimitetaan pilvipohjaista ja joustavaa Alusta-teknologiaa hyödyntäen. Sopimus sisältää laskuautomaatiopalvelun, saapuvien verkkolaskujen vastaanoton sekä skannauspalvelun. Lisäksi sopimus kattaa Basware Analytics -raportointiratkaisun, jolla yritys saa reaaliaikaisen näkyvyyden talouden tunnuslukuihin sekä mobiiliratkaisun mahdollistaen ostolaskujen tarkastuksen ja hyväksynnän ajasta ja paikasta riippumatta. Sopimuksen arvo on noin 700 000 euroa seuraavien neljän vuoden aikana. Asiakkaalla on jo käytössään Baswaren matka- ja kululaskuratkaisu.

"Olemme tyytyväisiä voidessamme jatkaa yhteistyötä Hankkijan kanssa. Palvelujemme avulla asiakas voi vastaanottaa kaikki laskut verkkolaskuina sekä virtaviivaistaa ja automatisoida laskujen käsittelyn. Visuaaliset raportit tuovat näkyvyyden hankintaprosessin kuluihin ja auttavat tekemään parempia päätöksiä. Verkkolaskutus on keskeinen tekijä taloushallinnon prosessien ja näkyvyyden parantamisessa, merkittävien kustannussäästöjen saavuttamisessa sekä toimittajien ja ostajien välisten suhteiden vahvistamisessa", Basware Oyj:n toimitusjohtaja Esa Tihilä kertoo.

Hankkija Oy:n omistavat Danish Agro (60%) ja SOK (40%). Hankkija on Suomen johtava maatalous-, kone- ja puutarhakauppa-alan yhtiö.

Lisätietoja:

Esa Tihilä, toimitusjohtaja, Basware Oyj
Puh. 040-480 7098

Jakelu:
NASDAQ OMX Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.basware.fi