Baswaren Verian-kauppa on toteutettu

Perjantai, 01 huhtikuu, 2016
Jaa

Basware Oyj, pörssitiedote, 1.4.2016 klo 17:00

Baswaren Verian-kauppa on toteutettu

Basware Oyj ("Basware") on tänään toteuttanut yrityskaupan, jolla yhtiö hankkii Verian Technologies LLC:n ("Verian"). Basware tiedotti yrityskaupasta 31.3.2016.

Osana yrityskauppaa Basware laskee liikkeeseen 180 707 uutta osaketta Verianin pääomistajille merkintähintaan 39,09 euroa osakkeelta. Baswaren uusien osakkeiden merkintähinta maksettiin antamalla Baswarelle Verianin osuuksia. Osakeantipäätös on tehty Baswaren yhtiökokouksen 15.3.2016 antaman osakeantivaltuutuksen perusteella.

Uudet Baswaren osakkeet odotetaan rekisteröitävän kaupparekisteriin 4.4.2016. Osakkeet tuottavat oikeuden osinkoon ja muut osakkeenomistajan oikeudet osakkeiden kaupparekisteriin merkitsemisestä lukien. Rekisteröimisen jälkeen Baswaren liikkeeseen laskemien ja ulkona olevien osakkeiden lukumäärä on 14 401 936.

Uudet osakkeet otetaan julkisen kaupankäynnin kohteeksi Nasdaq Helsinki Oy:ssä yhdessä olemassa olevien osakkeiden kanssa arviolta 5.4.2016.

Lisätietoja:

Hannu Vaajoensuu, hallituksen puheenjohtaja, Basware Oyj
Puh. 040 501 8250

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.basware.fi/sijoittajat

Basware

Basware (Nasdaq: BAS1V) on maailman johtava verkottuneiden hankinnasta maksuun- ja verkkolaskuratkaisujen sekä innovatiivisten rahoituspalvelujen tarjoaja. Autamme kaikenkokoisia organisaatioita tehostamaan talousohjaustaan. Baswaren kaupankäynti- ja rahoitusverkosto yhdistää yrityksiä yli 100 maassa eri puolilla maailmaa. Basware on maailman suurin avoin yritysverkosto, joka tarjoaa skaalautuvuutta liiketoiminnan kasvattamiseen sekä ratkaisut talousprosessien yksinkertaistamiseen ja virtaviivaistamiseen. Pienet ja suuret yritykset ympäri maailman saavuttavat merkittäviä kustannussäästöjä, entistä joustavammat maksuehdot, tehokkuutta ja tiiviimmät liiketoimintasuhteet toimittajiensa kanssa. Lue lisää: www.basware.fi/sijoittajat.

Seuraa Baswarea Twitterissä @BaswareFinland ja osallistu keskusteluun LinkedInissä, Facebookissa ja blogissa ja pysy ajan tasalla tilaamalla tuoreimmat uutiset.