Täydennys ehdotukseen BasWare yhtiökokoukselle hallituksen kokoonpanosta

Tiistai, 31 tammikuu, 2006
Jaa
BasWare Oyj:n hallitus täydentää ehdotustaan hallituksen kokoonpanosta yhtiön varsinaiselle yhtiökokoukselle, joka pidetään 15. helmikuuta 2006. Hallitus ehdottaa, että yhtiön hallituksen valittaisiin yhteensä seitsemän jäsentä ja että aiemman ehdotuksen lisäksi hallitukseen valittaisiin Asko Ahonen.
 
Ahonen on toiminut taloushallinnon ohjelmistoja kehittävän Analyste Oyj:n toimitusjohtajana vuodesta 1985 alkaen. BasWare osti Analysten 31.1.2006 ja yhtiö jatkaa BasWaren tytäryhtiönä. Ahonen ei jatka Analysten eikä BasWaren operatiivisessa liiketoiminnassa yhtiökokouksen jälkeen.
 
Yhtiön hallitus on jo aiemmin ehdottanut varsinaiselle yhtiökokoukselle, että nykyiset hallituksen jäsenet Kirsi Eräkangas, Esa Korvenmaa, Ossi Pohjola, Antti Pöllänen ja Hannu Vaajoensuu sekä uutena jäsenenä Tom Bangemann valittaisiin hallitukseen.
 
Kaikkien hallituksen jäsenten toimikausi päättyy yhtiöjärjestyksen mukaisesti valintaa seuraavan varsinaisen yhtiökokouksen päättyessä.
 
BasWaren varsinainen yhtiökokous pidetään 15.2.2006 Adams-salissa, osoitteessa Erottajankatu 15-17, Helsinki kello 14:00 alkaen. Yhtiökokouskutsu on julkaistu pörssitiedotteena 19.1.2006 ja on nähtävillä yhtiön Internet-sivuilla osoitteessa www.basware.fi. Osakkeenomistajan, joka haluaa osallistua yhtiökokoukseen, tulee ilmoittaa osallistumisestaan yhtiölle viimeistään 8.2.2005 klo 16 mennessä kokouskutsussa kerrottujen ohjeiden mukaisesti.
 
 
Lisätietoja antaa:
 
Hallituksen puheenjohtaja Hannu Vaajoensuu
puh. (09) 8791 7250 tai 040 501 8250
 
BasWare Oyj (HEX:BAS) on kannattavasti kasvava kansainvälinen ohjelmistoyritys, jonka ohjelmistot automatisoivat suurten yritysten talousprosesseja. Yhtiön pääkonttori on Espoossa, ja konserniin kuuluu tytäryhtiöt seitsemässä Euroopan maassa ja Yhdysvalloissa. BasWaren liikevaihto vuonna 2005 oli 42,8 miljoonaa euroa.
 
 
BASWARE OYJ
Hannu Vaajoensuu
 
Jakelu:
Helsingin Pörssi
Keskeiset tiedotusvälineet