Laskuautomaatio vähentää kustannuksia ja yksinkertaistaa prosesseja

Jaa

Suuria laskumääriä käsittelevä ostoreskontraosasto joutuu toimimaan monimutkaisten prosessien viidakossa.

Asioiden nykytilaan ei kuitenkaan tarvitse tyytyä. Yksinkertaistamalla voit saavuttaa tehokkaammat prosessit.

Älykäs laskujen käsittely

Organisaatioissa, joissa tavoitteena on ostoreskontraprosessin automatisointi, ensimmäinen askel on päästä eroon paperista. Se avaa mahdollisuuksia älykkääseen ja virtaviivaiseen laskujen käsittelyyn. Baswaren laskuautomaatio-ohjelmistot ja -palvelut parantavat prosessin hallintaa, näkyvyyttä ja tehokkuutta niin suurissa kuin pienissäkin organisaatioissa.

Baswaren laskuautomaatioratkaisujen edut:

  • Parantaa rahavirran läpinäkyvyyttä ja ennustettavuutta – ymmärrät organisaatiosi rahavirtaa ja voit hallita sitä paremmin.
  • Vähentää laskujen käsittelykustannuksia jopa 90 %, kun alat saada toimittajilta verkkolaskuja.
  • Varmistaa kansallisten ja kansainvälisten lakien noudattamisen.

 

Johtava ostolaskujen käsittelyn ratkaisuvalikoima

Basware Invoice Pro tukee keskisuurten ja suurten organisaatioiden tarpeita tehokkaalla ja skaalautuvalla laskujen käsittelyllä. Joustava ratkaisu varmistaa prosessien parhaat käytännöt.

Basware Invoice Automation   on suosituin tuotteemme. Se täsmäyttää laskut automaattisesti tilauksiin ja sopimusten maksusuunnitelmiin, mikä tuo merkittäviä säästöjä.

Basware InvoiceReady™ avulla pienet ja keskisuuret organisaatiot saavat kattavan P2P-ratkaisun, joka tukee ostolaskujen, hankintaehdotusten, matkalaskujen ja sopimuksien käsittelyä. Helppokäyttöinen ratkaisu, joka vaatii vähiten asiakaskohtaista räätälöintiä.

Basware Enterprise Solutions -ratkaisu räätälöidään tarkasti asiakkaan vaatimusten mukaan. Organisaatiosi pääsee hyötymään nopeasti ratkaisusta, jonka ammattimainen palvelutiimimme ottaa käyttöön noudattaen alan parhaita käytäntöjä.

 

Näin Basware auttaa sinua muutoksessa

Vaiheessa 1 kaikki asiakkaamme jättävät jäähyväiset paperiin perustuvalle ostolaskujen käsittelylle. Basware tarjoaa kattavan verkkolaskuratkaisun, joka on käytettävissä sekä paikallisesti että globaalisti. Tarjoamme toimittajillenne vaihtoehtoisia tapoja laskujen lähettämiseen verkkolaskuina ja lisäksi Skannauspalvelun, jonka ansiosta voitte vastaanottaa kaikki ostolaskut verkkolaskuina.

Vaiheessa 2 on kyse laskujen älykkäästä käsittelystä. Meille on kertynyt kokemusta tuhansista asiakasprojekteista 27 vuoden aikana. Ratkaisuvalikoimamme perustuu kokonaisuudessaan alan parhaisiin käytäntöihin. Mikä ratkaisuista sitten vastaa organisaatiosi tarpeita parhaiten? Ratkaisun valinnassa sinun (ja Baswaren) täytyy ottaa huomioon organisaation koko, IT-ympäristön monimutkaisuus sekä kuinka monta työntekijää, toimittajaa ja asiakirjatyyppiä ratkaisun täytyy tukea. Valinta on sinun.

Vaiheessa 3 laskut vastaanotetaan ja käsitellään sähköisesti. Näet kaikki keskeiset suorituskykymittarit (KPI) verkossa. Kuten tutkimustulokset osoittavat, kustannusedut ovat välittömiä ja vakuuttavia.