Automatisoi talousohjaus tehokkaaksi

Jaa

Talousohjaus ja taloushallinnon prosessit voidaan automatisoida kokonaan ja näin varmistaa luotettavan audit trailin läpi koko raportointiketjun. Pitkälle automatisoitujen, mutta joustavien talousprosessien ansioista kuukausi-, vuosineljännes- ja tilinpäätösrutiinit sujuvat lähes automaattisesti.

Kun talousohjauksen rutiinit automatisoidaan lähes kokonaan, voidaan päähuomio keskittää tulevaisuuteen ja taloudellisten mittareiden strategiseen seurantaan. Kontrolloidun ympäristön ansiosta taloushallinnossa voidaan luottaa myös lukujen oikeellisuuteen.

Automatisoitu talousohjaus - maksimoi tiedon oikeellisuus ja luotettavuus taloushallinnossa

Basware tarjoaa kokonaisvaltaisen ja moniulotteisen vaihtoehdon taulukkolaskentasovelluksille ja muille perinteisille budjetointi-, seuranta- ja konsernilaskentatuotteille. Ratkaisumme joustavat muutostilanteissa ja ovat käyttäjäystävällisiä. Saat ratkaisumme käyttöön nopealla aikataululla.

Integroitu talousohjaus sisäisen ja ulkoisen laskennan yhdistämisellä

Baswaren talousohjauksen ratkaisu Financial Performance Management (FPM) mahdollistaa ratkaisun käyttöönoton pala palata niin halutessasi. Voit aloittaa sieltä missä tarve on suurin ja laajentaa ympäristöä tarpeen mukaan. Alkuun taloushallinnon tehostamisessa pääset esimerkiksi ottamalla käyttöön pelkän budjetoinnin ja yksinkertaisen raportoinnin. Myöhemmin kokonaisuuteen voi lisätä joko FAS- tai IFRS -säädösten mukaisen konserniraportoinnin. Säästät aikaa ja vältät turhat tuplatyöt kun sekä sisäinen että ulkoinen laskenta on samassa järjestelmässä.