Basware Business Directory

Jaa

Löydä verkkolaskuja vastaanottamaan/lähettämään kykenevät asiakkaat ja toimittajat

Business Directory (Organisaatiohakemisto) on pilvipalvelu, jonka avulla voit etsiä ja löytää Basware Network -verkostossa verkkolaskuja lähettämään ja/tai vastaanottamaan kykenevät organisaatiosi kauppakumppanit

Hakemisto sisältää lähes 300 000 pohjoismaalaisen organisaation verkkolaskuosoitteet. Hakemisto on helppokäyttöinen. Kokeile jo tänään, niin voit huomenna lähettää verkkolaskuja entistäkin useammalle asiakkaalle.

Call to Action: 
_none

Kuinka pääset alkuun?

  1. Jos sinulla on Basware Portalin tunnukset, kirjaudu palveluun tästä. Löydät Organisaatiohakemiston avautuvan ikkunan yläreunasta valikkoriviltä.
  2. Jos et ole vielä aikaisemmin käyttänyt Portalia, täytä tämän lomakkeen tiedot, niin me lähetämme sinulle tarvittavat tunnukset.

Hakemiston avulla voit löytää verkostossamme jo mukana olevia organisaatiosi asiakkaita, kasvattaa lähtevien verkkolaskujen määrää ja päästä enenevässä määrin eroon paperin pyörittämisestä, sekä säästää laskutukseen kuluvaa aikaa ja rahaa.

Haluatko tietää, kuinka paljon organisaatiosi voi säästää lähettämällä myyntilaskut verkkolaskuina? Tuoreimman Billentiksen verkkolaskuraportin mukaan laskukohtainen kustannussäästö on 6,60€ tai 60% verrattuna paperisena postitettuun laskuun. Mitä tämä voisi tarkoittaa oman organisaatiosi kannalta? Verkkolaskukoneemme kertoo vastauksen.