Ostoreskontran uudistajan työkalupakki 1/3: Tarjouspyyntömalli (RFP)

Jaa

Jos sähköisen ostolaskujen käsittelyn ja/tai verkkolaskujen vastaanoton projekti on ajankohtainen, uusi työkalupakkimme säästää aikaasi ja auttaa varmistamaan onnistuneen lopputuloksen.

Oikean yhteistyökumppanin valinta on ensisijaisen tärkeää ja tämä tarjouspyyntömalli on suunniteltu juuri tähän tarkoitukseen. Malli kysyy tärkeimmät kysymykset, joihin saamiesi vastausten avulla voit arvioida objektiivisesti laskuautomaatioratkaisun ja verkkolaskupalvelun tarjoajia. Malli on kehitetty alan parhaisiin käytäntöihin perustuen ja se kattaa muun muassa yrityksen suorituskyvyn ja strategian, tarjotun ratkaisun ominaisuudet ja kehitysstrategian sekä palvelun maantieteellisen kattavuuden.

Muista hyödyntää myös pakin muita työkaluja:

Aloittajan diasarja: Esitys, jonka avulla vakuutat organisaatiosi ostoreskontraprosessin uudistamisen tarpeellisuudesta ja mahdollisuuksista.

Huomioitavien asioiden tarkistuslista: Ostoreskontraprosessin tehostamisessa usein huomiotta jäävät toimintatavat, joilla laskuautomaatio voi tehostaa prosessia, sekä tärkeimmät parhaiden käytäntöjen ajurit ja ketterän toiminnan mahdollistajat.

 

Ole hyvä ja rekisteröidy saadaksesi Knowledge Centerin kaikki materiaalit käyttöösi Rekisteröidy »
Lataa