Tutkimus paljastaa Basware Purchase-to-Pay ja verkkolaskuratkaisuilla saavutettavissa olevat merkittävät kustannussäästöt ja hyödyt

Jaa

Forrester Consultingin The Total Economic ImpactTM  -tutkimus Basware Purchase-to-Pay (P2P) –ratkaisusta (Syyskuu 2015)

Baswaren Forrester Consultingilta tilaama tutkimus selvittää tuottoja (ROI), joita organisaatio voi saavuttaa integroidulla hankinnasta maksuun (P2P) -ratkaisulla. Tutkimuksen johtopäätös on, että Basware Purchase-to-Pay (P2P) -ratkaisun käyttäjä saa sijoittamalleen pääomalle 277% tuoton (ROI). Investoinnin takaisinmaksuaika on 15 kuukautta. Rahavirtojen nykyarvo (NPV) kolmen vuoden tarkastelujaksolta on 3,2 miljoonaa euroa.

Tutkimuksen, joka analysoi Baswaren asiakkaiden P2P-ratkaisusta saamia hyötyjä, keskeisiä tuloksia on myös:

  • Ostoreskontraprosessin säästöt noin 560 000 euroa
  • Basware Purchase-to-Pay (P2P) -ratkaisun käyttöönottamalla kuvitteellinen, neljästä todellisesta organisaatiosta yhdistelemällä luoto organisaatio pystyi kasvattamaan verkkolaskujen osuuden 30 prosentista 80% kolmessa vuodessa.

Lataa tutkimus tästä.

"Ostolaskujen käsittelyprosessimme on virtaviivaisempi. Laskuja voidaan nyt täsmäyttää automaattisesti tilauksiin tai sopimuksiin ja meillä on yhtenäiset toimintatavat. Ostoreskontraosaston tuottavuus on parantunut ja osaston henkilömäärä on pienentynyt. Ostoreskontranhoitajan tehtävänkuva on muuttunut oleellisesti. Aiemmin työ painottui ostolaskujen käsittelyn perustehtäviin. Nykyään keskeistä on tietojen analysoinnin ja prosessin poikkeamien hallinnan asiantuntijuus.”
- Suuren kiinteistöjen hallinnan organisaation kehityspäällikkö

Ole hyvä ja rekisteröidy saadaksesi Knowledge Centerin kaikki materiaalit käyttöösi Rekisteröidy »
Lataa