Tutkimusraportti: ePayables 2014: The Quest

Jaa

Tämä Ardent Partnersin riippumaton tutkimusraportti pyrkii esittämään koko alan kattavan näkemyksen siitä, mikä on ajankohtaista ostoreskontrassa tällä hetkellä lähes 200 ostoreskontra- ja talousammattilaisen kokemusten, toiminnan ja näkemysten mukaan.

Vertaa suorituskykyä alan normiin. Selvitä, mitä luokkansa parhaat ostoreskontraosastot tekevät paremmin kuin keskiverrot – ja miten voit liittyä parhaiden joukkoon!

Raportissa käsiteltyjä aiheita:

  • Ostoreskontra nykyään: Kattava ostoreskontran nykytilan tarkastelu sekä ostoreskontran prioriteetteihin ja suunnitelmiin vaikuttavat tekijät tänä vuonna ja tulevaisuudessa.
  • e-Maksamisen tila: Ardent Partnersin “ePayables Framework” antaa selvän kuvan ostoreskontran toiminnasta ja auttaa määrittämään uusia ostoreskontran prosesseja tulevaisuutta varten.
  • Ostoreskontran tehokkuus: Vertaa ostoreskontrasi suorituskykyä alan keskivertoon, selvitä, mitä mittareita sinun pitäisi käyttää, ja ymmärrä, mitä luokkansa parhaat ostoreskontraosastot tekevät paremmin kuin muut.
  • Menestysstrategiat: Ardent Partners kertoo joitakin strategioita ja menetelmiä ostoreskontraosastoille, jotka haluavat tehostaa toimintaansa ja muuttaa organisaationsa arvoa ja asemaa yrityksessä.
Ole hyvä ja rekisteröidy saadaksesi Knowledge Centerin kaikki materiaalit käyttöösi Rekisteröidy »
Lataa