Toimialaratkaisut & ratkaisut eri kokoisille organisaatioilleRatkaisuja erilaisiin tarpeisiin

Body: 

Basware on sitoutunut tukemaan asiakkaidensa menestystä. Autamme kaikenkokoisia organisaatioita tehostamaan toimintaansa ja parantamaan liiketoimintansa läpinäkyvyyttä ja hallintaa.

Talous- ja hankintaprosessien automaatiosta hyötyvät kaikki organisaatiot toimialasta tai organisaation koosta riippumatta. Organisaatiolle sopivimman ratkaisun valinta riippuu organisaation koosta, rakenteesta ja kansainvälisen toiminnan määrästä sekä toimialasta.

Title: 
Ratkaisupaketteja pienille ja keskisuurille, räätälöityjä suurille organisaatioille

Content: 

PK-yrityksissä ymmärretään automaattisen laskujen käsittelyn hyödyt, mutta monilla on vaikeuksia löytää sopiva ratkaisu. Siksi Basware on kehittänyt kustannustehokkaita, helppokäyttöisiä ja pilvipohjaisia ratkaisuja juuri PK- ja kasvuyritysten tarpeisiin.

Suurissa organisaatioissa on usein monimutkaisia talous- ja hankintaprosesseja sekä muutoksia liiketoiminnassa, jotka lisäävät automaation haastavuutta. Tämän takia tarjoamme pakettien lisäksi asiakastarpeen mukaan toteutettuja ratkaisuja. Baswarella on globaalin verkoston ja huippuinnovaatioiden lisäksi 30 vuoden kokemus haastavista asiakasympäristöistä.

 • Palvelukeskukset

  Palvelukeskukset (SSC)vähentävät kustannuksia, parantavat toiminnan laatua, lisäävät tuottavuutta ja tarjoavat hyvää asiakaspalvelua. 

   

  link
 • Ratkaisut suurille organisaatioille

  Baswaren ratkaisut auttavat organisaatioista menestymään yksinkertaistamalla monimutkaisia talous- ja hankintaprosesseja

  link

Title: 
Baswaren toimialakohtaiset ratkaisut

Content: 

Joidenkin toimialojen organisaatiot ovat olleet erityisen kiinnostuneita hankinnasta maksuun -prosessin automaation optimoinnista. Olemme kehittäneet toimialakohtaisia ratkaisuja palvelemaan toimialojen erityistarpeita.

 • http://www.basware.fi/sites/default/files/Cars.jpg
  Ratkaisut autoteollisuudelle

  Basware on maailman johtava autoteollisuuden verkkolaskuratkaisujen ja hankinnasta maksuun ‑ratkaisujen tarjoaja. Tuhannet autoteollisuuden toimittajat ja valmistajat, kuten Audi, BMW, Daimler, MAN ja Volkswagen, käyttävät Basware Network -verkostoa päivittäin verkkolaskujen ja toimitusketjun muiden asiakirjojen välittämiseen.

  Lue lisää
 • http://www.basware.fi/sites/default/files/icon-Receiving-E-invoices.png
  Ulkoistusratkaisut

  Baswarelta löytyy ratkaisut kumpaankin tarpeeseen. Organisaatioille, jotka harkitsevat taloushallinnon tai ostoreskontran prosessiulkoistusta tarjoamme ulkoistusratkaisun yhteistyössä Efiman kanssa. Vastaavasti ulkoistuskumppanit saavat käyttöönsä parhaat työvälineet, joilla voivat tarjota tehokkaammin ulkoistamispalveluita (BPO).

   

  Lue lisää

Knowledge center title: 
Lue lisää Baswaren ratkaisuista Knowledge Centeristä