Asiakaslupaus

Toimittajien ja asiakkaiden yhteistyö ja verkostuminen hyödyttää kaikkia. Basware Commerce Network -verkosto yhdistää ostajat ja myyjät ja mahdollistaa helpomman ja tuottavamman liiketoiminnan.  Basware yksinkertaistaa ja tehostaa hankinta-, ostoreskontra- ja laskutusprosesseja ja parantaa siten organisaation hallintaa, tehokkuutta ja rahavirtoja.Helpompaa ostamista hankinnasta maksuun  prosessia tehostavilla ratkaisuilla. Basware mahdollistaa läpinäkyvyyden, hallinnan ja säännöstenmukaisuuden, joita tarvitaan organisaation hankinta- ja ostoreskontrastrategioiden optimointiin. Yhdistettynä helppokäyttöisyyteen ja sähköisiin sanomiin tämä maksimoi tuottavuuden ja kulujen hallinnan sekä tarjoaa reaaliaikaista tietoa organisaation talous- ja hankintaprosessin tehokkuudesta.

Parempaa myymistä katalogi- ja verkkolaskuratkaisuilla. Basware nopeuttaa myynti- ja laskutusprosesseja, mikä mahdollistaa nopean maksamisen. Katalogi- ja sisältöyhteistyö maailmanlaajuisessa aktiivisten ostajien verkostossa luo uusia tulonlähteitä, parantaa rahavirran ennustettavuutta ja lisää tuottavuutta.

Kaupankäynti helpottuu Basware Commerce Networkissa, johon on helppo liittyä.  Maailmanlaajuiset aktivointipalvelut luovat parempia ja syvempiä kauppasuhteita ostajien ja toimittajien välille, missä ikinä he ovatkin. Vuonna 2013 Basware Commerce Networkissa välitetään yli 50 miljoonaa hankinnasta maksuun -tapahtumaa yli 900 000 aktiivisen ostajan ja myyjän kesken yli 100 maassa.

Jaa: