Parempaa myymistä

Baswaren tilauksesta maksuun- ja verkkolaskupalvelujen ansiosta myyntiprosessi on yksinkertaisempi, nopeampi ja tuottavampi yrityksesi koosta tai toimialasta riippumatta.

Maailman laajin aktiivisten ostajien avoin verkosto: Potentiaalisten asiakkaiden palveleminen sähköisesti parantaa asiakastyytyväisyyttä ja lisää myyntituloja. Basware luo liiketoimintaympäristön, joka mahdollistaa maailmanlaajuisen ostajan ja myyjän välisen kaupankäynnin.

Laajenna liiketoimintaasi: Keskeisten myyntiprosessien automatisointi lisää liiketoimien tehokkuutta ja vähentää arvoltaan vähäisten hallinnollisten tehtävien määrää. Kaupankäyntiä voidaan välittömästi lisätä luomalla ja julkaisemalla katalogisisältöjä ostajien kansainvälisessä verkostossa.

Nopeuta myyntiä: 100-prosenttinen verkkolaskutus heti alusta alkaen mahdollistaa laskujesi nopeamman käsittelyn. Helpoilla verkkolasku- ja asiakasaktivointiratkaisuilla poistetaan hitaat paperiprosessit ja tehostetaan kaupankäyntiä asiakkaiden kanssa. Verkkolaskujen ansiosta maksuehdot tulevat voimaan aikaisemmin ja myyntisaamisten kiertoajat lyhenevät.

Maksimoi tuotot: Toimitusketjun rahoitusratkaisut ovat saatavilla yrityksille, joilla on vakaa talous ja optimoitu taloudellinen toimitusketju. Laskujen välittömän hyväksynnän, talousprosessien läpinäkyvyyden ja tarkkojen ennusteiden ansiosta voidaan ottaa käyttöön innovatiiviset maksu- ja rahoitusratkaisut.

Jaa: