Luota toimialan johtajaan

Olemme uudistajia – rikomme rajoja, jotta voit muodostaa tiiviimpiä ja tuottavampia suhteita toimittajien ja asiakkaiden kanssa.

Johtoasemamme teknisen kehityksen kärjessä tarjoaa organisaatioille mahdollisuuden tehostaa talousohjaustaan ja talous- ja hankintatoimintojaan sekä yksinkertaistaa ja sujuvoittaa niihin liittyviä prosesseja. Paremmalla talousohjauksella, ostamisella ja myymisellä autamme asiakkaitamme menestymään ja tuottamaan lisäarvoa liiketoiminnalle.

Visiomme toimialalla: Parhaiden käytäntöjen mukainen prosessiautomaatio on hyvä alku. Baswaren visio on luoda maailman suurin avoin liiketoimintaverkosto, jossa organisaatiot voivat muodostaa tiiviitä kauppasuhteita muiden verkostoon kuuluvien organisaatioiden kanssa.

Ratkaisuinnovaatiot: Tuottamalla uusia innovaatioita yhdessä kumppaniemme ja asiakkaidemme kanssa muutamme tapaa, jolla organisaatiot tekevät tilauksia, laskuttavat ja maksavat laskuja sekä vastaanottavat suorituksia. Helpotamme ja nopeutamme talousohjausta, konsernitilinpäätöstä, tilaamista, laskujen käsittelyä ja maksamista. Tehostamme rahankiertoa organisaatioissa ja niiden kaupankäyntiverkostossa.

Ainutlaatuinen historia: Lähtien yhtiön perustamisesta vuonna 1985 olemme olleet hankinnasta maksuun ‑automaation globaali johtaja ja merkittävä talousohjausratkaisujen toimittaja. Meillä on yli 1,2 miljoonaa käyttäjää yli 2 500 asiakasorganisaatiossa eri puolilla maailmaa, ja kattava kumppaniverkostomme toimii yli 100 maassa. Kokemuksemme mahdollistaa organisaatiosi menestyksen.

Teknologiajohtajuus: Baswaren ratkaisut toimivat Alusta-teknologialla. Siinä yhdistyvät viimeisimmät pilvipalvelu- ja viestintäominaisuudet, mobiilitoiminnot sekä älykäs analytiikka. Asiakkaat voivat luoda, ottaa käyttöön ja yhdistää keskeisiä hankinnasta maksuun- ja tilauksesta maksuun -prosesseja yksinkertaisesti, nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Baswarelta ja MasterCardilta uusi ratkaisu organisaatioiden maksuliikenteeseen

Description: 

 

Ratkaisut ja palvelut