Talousohjauksen
konsultointipalvelut

Muutokset toimintaympäristössä luovat haasteita järjestelmien ylläpitoon, käyttöön ja prosessien sujuvuuteen. Baswaren talousohjauksen konsultointipalvelut auttavat organisaatiotasi ottamaan järjestelmäinvestoinnistasi kaiken hyödyn irti.

Prosessikonsultointi

Basware Prosessikonsultointi tarjoaa apua konsernitilinpäätöksen laadintaan. Konsulttimme auttavat pureutumaan organisaatiosi konsernitilinpäätösprosessin solmukohtiin sekä määrittelemään prosessiin osallistujille selkeät roolit ja vastuut. Palvelussa käydään läpi organisaatiosi nykytila ja laaditaan sen pohjalta tavoitetila. Tavoitteena on tehokas konsernitilinpäätös liitetietoineen ja rahavirtalaskelmineen.

Pääkäyttäjäpalvelu

Pääkäyttäjäpalvelumme tarjoaa pääkäyttäjätukea Business Planning (BP), Group Consolidation (GC) ja Financial Performance Management (FPM) -ohjelmistojen käyttöön. Palvelun tarve voi liittyä vuosi- tai osavuositilinpäätöksiin: ne halutaan tehdä nopeasti, luotettavasti ja asiantuntevasti, eikä tilinpäätöstyökalun käyttö ole tuoreessa muistissa. Tällöin konsulttimme voi olla apunasi tilinpäätöksen jokaisessa vaiheessa. Vaihtoehtoisesti, voit kaivata tukea kuukausiraportoinnin ja vuosibudjetoinnin sujuvuuteen, jolloin voit varata konsulttimme esim. pariksi päiväksi joka kuukausi. Konsulttimme tuntevat järjestelmän läpikotaisin, joten voit luottaa siihen, että kiireen keskellä ohjelmaa käytetään parhaalla mahdollisella tavalla.

Vuosihuoltopalvelu

Vuosihuoltopalvelumme pureutuu suunnittelu- ja raportointiohjelmiston käytön tehostamiseen. Järjestelmässä saattaa olla vanhentunutta tietoa, kuten turhia rivejä ja vanha organisaatio. Myös indeksointi ja varmuuskopioiden säännöllinen ottaminen saattaa kaivata tarkistusta. Erityisen haastava tilanne saattaa olla silloin, jos pääkäyttäjä on vaihtunut ja tieto vuodenvaihteen rutiinien dokumentoinnista on jäänyt puolitiehen. Konsulttimme huoltaa järjestelmäsi päivässä tai parissa ja tehostaa sen käyttöä pitkälle tulevaisuuteen.

Terveystarkastus

Paraskin ohjelmisto ja toimintatavat vaativat välillä huoltoa toimiakseen joustavasti ja nopeasti. Baswaren uusi Terveystarkastus-palvelu selvittää konsernilaskentaohjelmistosi kunnon nopeasti ja laatii sen perusteelta arvion järjestelmän tilasta ja sen hyödyntämisestä. Nykyiset organisaatiosi toimintatavat käydään läpi ja laaditaan yhdessä kehittämissuositukset. Vanhentunut sisältö poistetaan, pääkäyttäjät ohjeistetaan ja järjestelmän määrityksiä muutetaan tarvittaessa.

Ohjelmiston terveystarkastus tuo esiin uusia ohjelmiston käyttömahdollisuuksia, aktivoi sen käyttöä, tuo varmuutta sekä helpottaa säännöllistä ylläpitoa.

Kysy myös muita konsultoinnin palveluitamme:

  • Tilinpäätösapu – konsultointitukea tilinpäätöksen jokaiseen vaiheeseen
  • Käyttöönottovaiheen konsultointi – tukea järjestelmän käyttöönottoon
  • Ylläpitokonsultointi – tukea järjestelmän kehitykseen, ylläpitoon ja haastaviin tilanteisiin
  • Päivystyskonsultointi – konsultti päivystää tilinpäätöksen tai budjetoinnin aikana
  • Koulutukset

Jaa: