Tilannekohtaiset palvelut tukevat
prosessikehitystä ja toteutusta

Tilannekohtaiset ratkaisut tuovat helpotusta ohjelmiston käyttöön haastavissa tilanteissa, jotka saattavat liittyä markkinoiden tai lainsäädännön muutoksin tai organisaation sisäisiin muutoksiin. Esimerkkejä tilannekohtaisista ratkaisuista ovat Maksuliikenteen Web Services -kanavan käyttöönotto tai ohjelmiston käyttötuki haastaviin tilanteisiin kuten tilinpäätöksen yhteydessä.

Pääkäyttäjäpalvelu talousohjauksen ohjelmistoille

Pääkäyttäjäpalvelumme tarjoaa pääkäyttäjätukea Business Planning (BP), Group Consolidation (GC) ja Financial Performance Management (FPM) -ohjelmistojen käyttöön. Palvelun tarve voi liittyä vuosi- tai osavuositilinpäätöksiin: ne halutaan tehdä nopeasti, luotettavasti ja asiantuntevasti, eikä tilinpäätöstyökalun käyttö ole tuoreessa muistissa. Tällöin konsulttimme voi olla apunasi tilinpäätöksen jokaisessa vaiheessa. Vaihtoehtoisesti, voit kaivata tukea kuukausiraportoinnin ja vuosibudjetoinnin sujuvuuteen, jolloin voit varata konsulttimme esim. pariksi päiväksi joka kuukausi. Konsulttimme tuntevat järjestelmän läpikotaisin, joten voit luottaa siihen, että kiireen keskellä ohjelmaa käytetään parhaalla mahdollisella tavalla.

Maksuliikenteen Web Services -kanavan käyttöönotto

Web Services on pankkien uusi yhteyskäytäntö, joka tarjoaa yritysten eräsiirtopalveluun uuden tekniikan mukaisen turvaratkaisun. Web Services -yhteyden tietoturva perustuu nykyaikaiseen PKI-tekniikkaan ja varmenteisiin, jotka saat pankista sähköisesti ja automaattisesti. Web Services -käyttäjänä et tarvitse enää pankin paperilla lähettämiä Patu-tunnuksia. Yrityksesi aineistot siirtyvät pankkiin aina salattuna. Web Services -kanavassa saat myös käyttöösi pankin tarjoamat Xml-pohjaiset tiliraportointipalvelut.

Konsulttimme toteuttaa Web Services -kanavan käyttöönoton paketoituna ratkaisuna joko paikanpäällä tai kustannustehokkaasti etäyhteysohjelmistoa käyttäen. Paketti sisältää Maksuliikenteen uusimman päivitysversion, käyttöönottoon valmistautumisen konsultin ohjaamana, sekä itse WS-kanavan käyttöönoton. Käyttöönottotoimenpiteet sisältävät tietoliikenneasetusten ja aineistojen parametroinnin, varmenteiden ohjelmallisen noudon ja tietoliikenteen testauksen uudessa kanavassa sekä noudettavilla, että lähetettävillä aineistoilla. Onnistuminen todennetaan pankin antamin palauttein.

Jaa: