Rakennettu liiketoiminnan
tarpeita vastaavaksi

Teknologia

Baswaren ratkaisut on suunniteltu toimintavarmoiksi, skaalautuviksi ja helppokäyttöisiksi kaikenkokoisia yrityksiä palveleviksi ratkaisuiksi.

Perustana Microsoft .Net

Palvelinsovellustemme ydin on rakennettu.Net-pohjalle. Skaalautuvat ratkaisumme on kehitetty parhaita käytäntöjä noudattaen, joiden avulla vastaamme organisaationne muuttuviin tarpeisiin. .Net Framework ja Microsoft Silverlight -teknologiat varmistavat myös, että voimme tuottaa tehokkaan loppukäyttäjäympäristön joko paikallisesti asennettuna tai käytettäväksi selaimen kautta.

Mobiilisovelluksemme toimivat muiden mobiilikäyttöjärjestelmien lisäksi sekä Apple IOS- että Android -alustoilla varmistaen, että asiakkaamme ovat aina tarvittavan tiedon lähteillä. Ja mikäli jokin sovelluksistamme ei ole asennettuna mobiililaitteeseen, sovelluksiimme voi kirjautua myös internet-yhteyden kautta.

Rakennettu skaalautuvaksi ja toimintavarmaksi

Basware Commerce Network, avoimmuuteen perustuva kaupankäynnin sanomien välitysverkosto, tarjoaa tämän päivän organisaatioille vapauden käsitellä monenlaisia sanomamuotoja ja se on rakennettu skaalautumaan miljoonien käyttäjien tarpeiden mukaan.

Lisäksi anyERP-liittymätyökalumme avulla integroidumme kaikkiin markkinoiden yleisimpiin ERP-järjestelmiin sekä muihin taustajärjestelmiin. Jokainen viimeisen 25 vuoden aikana toteuttamamme käyttöönotto onkin sisältänyt integraation asiakkaan olemassa olevaan ERP-ympäristöön. Tästä syystä asiakkaamme voivat olla varmoja Baswaren ratkaisujen toimivuudesta saumattomasti nykyisten ja tulevien järjestelmien kanssa.

Tuloksena on ratkaisu, joka on säädetty täydellisesti organisaatioiden välisen sähköisen asioinnin nykyisiä haasteita varten ja joka tarjoaa vankan alustan tulevalle kasvulle.

Jaa: