Ostajia ja toimittajia
hyödyttävä katalogisisältö-
ratkaisu

Organisaatiot hallitsevat suurta toimituskantaa yleensä päivittämällä toistuvasti tuotekatalogeja, saatavuutta ja hintoja. Ilman oikeita välineitä ei voida nopeasti varmistaa ovatko katalogit ajan tasalla ja sopimusten mukaisia. Lisäksi katalogeissa tapahtuvien muutosten seuranta tai se, että katalogit eivät ole saatavilla, on hankalaa.

Ongelma poistuu Basware Catalogs -ratkaisun avulla. Sen ansiosta yhteistyö keskeisten toimittajien kanssa ja katalogien vastaanottaminen sähköisessä muodossa on helppoa. Katalogihallintapalvelun avulla saadaan täysi näkyvyys nimiketason hintamuutoksiin, ja muutokset voidaan julkaista suoraan Basware Purchase -järjestelmään.

Toimittajayhteistyön  tehostaminen katalogihallintapalvelun avulla

Toimittajien osallistuminen lisääntyy ja organisaatio saa enemmän säästöjä ja hyötyä neuvotelluista sopimuksista.

Basware Catalogs -ratkaisu hyödyttää sekä ostajia että toimittajia. Sillä saavutat seuraavat hyödyt:

  • Helppo aktivointi lisää toimittajien osallistumista ja yhteistyötä, sillä he voivat jakaa katalogejaan helposti verkossa
  • Katalogien tiedostomuotojen muuntaminen ja hallinta on kevyempää, jolloin hankintatoimi voi vastaanottaa, tarkastaa ja julkaista toimittajakatalogeja helposti
  • Helpoilla katalogipohjaisilla hankinnoilla saavutetaan enemmän säästöjä, kun hyödynnetään sopimusten mukaisia hintoja
  • Ratkaisu lisää talousraportoinnin ja kuluanalyysien täsmällisyyttä. Hankintaehdotusta tehdessä automaattisella tiliöinnillä ja kategoriatunnukseen sitomisella poistetaan manuaalisen tiliöinnin virheet.
  • Ratkaisu tuo lisää mahdollisuuksia sopivien toimittajien ja ostajien tunnistamiseen sekä yhteistyöhön heidän kanssaan maailman laajimmassa avoimessa Basware Commerce Network -verkostossa.

 

Basware Catalogs kuuluu kattavaan Basware Procurement -hankintaratkaisusarjaan, joka hyödyntää Basware Commerce Network -verkostoa. Verkosto toimii kanavana toimittajien tavoittamiseen ja kaupankäyntiin heidän kanssaan maailmanlaajuisesti. Muita Baswaren hankintaratkaisuja ovat Basware Purchase, Basware Contracts, Basware Analytics ja Basware Mobile.

Jaa: