Suoraviivainen kilpailutus-
prosessi,
merkittävät säästöt

Toimittajavalinta on nyt huomattavasti helpompaa. Joustavan, sähköisen Baswaren Source -kilpailutusjärjestelmän helppokäyttöisten ja automatisoitujen työvälineiden avulla hallitaan sekä kaikki kilpailutukseen liittyvät dokumentit että kaikki siihen liittyvät vaiheet.

Kilpailutusprojekteja on helppo hallinnoida ja koordinoida, kun eri sidosryhmät voivat reaaliaikaisesti jakaa projektiin liittyvää tietoa. Tietojen jakaminen varmistaa, että kilpailutusprojektien laatiminen ja toteuttaminen on nopeaa ja että kaikki sidosryhmät saavat tilaisuuden vaikuttaa. Ja mikä parasta, helpon vertailun sekä automaattisen, hintaan ja laatukriteereihin perustuvan tarjouspisteytyksen ansiosta kilpailutusjärjestelmä tarjoaa parhaimmat vaihtoehdot automaattisesti, jolloin sopimusneuvottelut sujuvat tehokkaammin.

Basware Source -kilpailutusjärjestelmän keskeiset edut hankinnassa

  • Standardoitu kilpailutusprosessi – mahdollistaa standardoitujen prosessimallien ja -tarjouspyyntöpohjien käytön koko organisaation eri yksiköissä.
  • Kustannustehokkuuden varmistaminen – hyödynnä kilpailutuksella saavutettuja kustannussäästöjä integroimalla kilpailutukseen sisältyvät liitteet (esim. toimitusehdot) osaksi sopimusprosessia.
  • Riskienhallinta – luo toimivat toimittajasuhteet proaktiivisella riskienhallinnalla.

Jaa: