Maksuautomaatio

Baswaren maksuautomaatiolla tehokkaat maksamisen ja kassasuunnittelun prosessit sekä täysi hyöty SEPAsta. Baswaren maksuautomaatioratkaisuilla hoidat nykyaikaisesti maksuliikenteen ja kassasuunnittelun sekä hallitset sijoitukset ja lainat.

Maksuliikenne - kaikki pankkien palvelut yhdellä ohjelmistolla

Basware Maksuliikenne on joustava ja tehokas monipankkiohjelmisto maksuliikenteen automatisointiin, sekä pankkien tiedonsiirtopalvelujen hyödyntämiseen. Basware Maksuliikenne sopii kaikenkokoisille yrityksille ja yhteisöille. Ohjelmistolla voit noutaa pankeista tiliotteet, viitesuoritukset ja valuuttakurssit, sekä lähettää maksut ja palkat. Basware Maksuliikenne jatkojalostaa pankeista noudetut tiliotteet automaattisesti kirjanpidon rahatilikirjauksi, ja laajenee halutessasi jopa ostoreskontraksi. Ohjelmisto sopii hyvin niin moniyritys-, kuin palvelukeskusympäristöönkin.
Lue lisää.

Finance - kassasuunnittelu sekä sijoitusten ja lainojen hallinta

Basware Finance on ohjelmisto kassasuunnitteluun sekä sijoitusten ja lainojen hallintaan. Finance on kevyimmillään yrityksen kassavirtojen ennakoinnin apuväline, mutta laajenee helposti suurenkin konsernin rahoitushallinnon työkaluksi.
Lue lisää.

Jaa: