Ostolaskun käsittely

Sub title: 
Laskuautomaatio vähentää ostolaskujen käsittelyn kustannuksia ja yksinkertaistaa prosesseja

Banner title: 
Haluatko seurata ja hallita rahavirtoja?

Banner text: 
Onko organisaatiosi ostolaskujen käsittelyprosessi aukoton ja sääntöjen mukainen? Löydätkö nopeasti ostolaskut ja niiden historiatiedon? Hyödynnätkö ostolaskujen kierrätyksessä automaation tarjoamia mahdollisuuksia? Suunnitteletko taloushallinnon palvelukeskuksen perustamista tai laajentamista? Baswaren laskuautomaatioratkaisut automatisoivat ostolaskujen käsittelyprosessin, varmistavat sääntöjen mukaisen toiminnan ja läpinäkyvyyden hankinnasta maksuun -prosessiin sekä tarjoavat keskitetyn, paperittoman ja automatisoidun ostolaskujen käsittelyprosessin.

Benefit Title: 
Automaattiseen ostolaskujen käsittelyyn tarvitaan älykkäitä ratkaisuja

Benefit Text: 

Baswaren laskuautomaatioratkaisut tarjoavat ostolaskujen hyväksyjille innostavan ja helpon tavan hyväksyä laskut päätelaiteriippumattomasti. Pikaviestintä nopeuttaa epäselvien ostolaskujen selvitystä, ja ratkaisumme ovat käytettävissä pilvipalveluna.

 • Virtaviivainen, automaattinen prosessi vähentää kustannuksia: Pienemmät tapahtumakulut, ei rutiininomaisia tehtäviä, enemmän alennuksia ennenaikaisista maksuista. Ratkaisumme automatioi ostolaskujen käsittelyn kaikki eri vaiheet. Emme siirrä asiakkaitemme paperisia prosesseja sähköisiksi vaan automatisoimme ostolaskujen käsittelyn. Esimerkiksi täsmäämättömät ostolaskut voidaan lähettää automaattisesti hyväksymiskiertoon ja tiliöinnit automatisoida. 

   
 • Reaaliaikainen näkyvyys ja analytiikka parantavat taloudellista päätöksentekoa: Reaaliaikaisten tietojen avulla on mahdollista tehostaa taloushallinnon sekä tärkeimpien sidosryhmien operatiivista ja strategista päätöksentekoa. Graaffiset raportit ovat helppoja ymmärtää ja raporteilta pääsee porautumaan aina laskulle asti.

   
 • Helppo integrointi järjestelmien, toimintojen ja kauppakumppaneiden välillä: Keskittäminen palvelukeskukseen konsolidoi ja standardoi prosessin olemassa olevan ERP-ympäristön mukaan.

   
 • 100 % verkkolaskuja alusta alkaen: Luovu paperisista ostolaskuista ja vastaanota kaikki ostolaskut verkkolaskuina. Tämä parantaa tehokkuutta ja vähentää kustannuksia merkittävästi. Ratkaisuistamme löydät keinot verkkolaskujen vastaanottoon ja niiden lähettämiseen. Tarjoamme myös ostajille ratkaisuja, joilla he voivat tukea omien toimittajiensa verkkolaskujen lähetystä.

   
 • Skannauspalvelulla eroon laskujen skannauksesta: Etkö vastaanota vielä verkkolaskuja kaikilta toimittajiltasi? Baswaren skannauspalvelu skannaa paperilaskut puolestasi. Saman aikaisesti palvelumme aktivoi paperisia ostolaskuja lähettävät toimittajat siirytmään verkkolaskujen lähettäjiksi. Tavoitteemme on päästä paperista ostolaskuista eroon lopullisesti.

   
 • Paranna kassanhallintaa ja hyödy pidemmistä maksuajoista tai kassa-alennuksista: Hyödynnä ainutlaatuista MasterCardin ja Baswaren tarjoamaa ratkaisua, jossa toimittaja saa maksun heti ja ostaja vastaavasti pidemmän maksuajan. Tai maksa laskut etuajassa ja nauti toimittajan tarjoamista kassa-alennuksista.

   
 • Paranna toimittajasuhteita: Basware Commerce Network -verkosto mahdollistaa toimittajien itsepalvelun. Toimittajat voivat seurata laskujensa tilaa ja viestiä asiakkaan kanssa. Tämä vapauttaa ostoreskontran aikaa lisäarvoa tuottaviin tehtäviin.

   
 • Viimeinen pävityksesi: Kun valitset Basware SaaS-ratkaisun varmistat, että käytössäsi on aina viimeisin versio ratkaisustamme. Basware huolehtii päivityksistä puolestasi. Tämä vapauttaa IT:n aikaa sekä takaa toiminnan jatkuvan kehittämisen.
 • Helppoa paperitonta laskujen käsittelyä pk-yrityksille

  Sähköinen ostolaskujen käsittely ei ole enää vain suurten organisaatioiden etuoikeus. Olemme käärineet 25-vuoden kokemuksemme sähköisestä ostolaskujen käsittelystä yhdeksi käyttöönottovalmiiksi paketiksi. Paketin nimi on InvoiceReady ja se on suunniteltu erityisesti PK-yritysten tarpeet huomioiden.

  Katso InvoiceReadyn esittelyvideo

Verkkolaskuja alusta alkaen

Verkkolaskuratkaisuillamme ja maailmanlaajuisella skannauspalvelullamme organisaatiosi voi siirtyä heti täysin paperittomaan prosessiin.

Lue lisää

Verkkolaskuratkaisuillamme ja maailmanlaajuisella skannauspalvelullamme organisaatiosi voi siirtyä heti täysin paperittomaan prosessiin.

Autamme organisaatiotasi varmistamaan verkkolaskun laajamittaisen käyttöönoton alusta alkaen. Tarjoamme erikokoisille toimittajille sopivia verkkolaskuratkaisuja, kuten täysin integroituja verkkolaskujen lähetysratkaisuja suurille toimittajille, virtuaalitulostuksen keskisuurille toimittajille sekä toimittajaportaalin pienimmille toimittajille. Maailmanlaajuinen skannauspalvelumme täydentää ja tukee verkkolaskujen saumatonta käyttöönottoa.

Lisätietoja  verkkolaskujen vastaanotosta.

Piilota teksti

Älykäs ostolaskujen käsittely

Ratkaisuihimme sisäänrakennetut parhaat käytännöt mahdollistavat ostolaskujen kierrätyksen ja tiliöinnin automatisoinnin.

Lue lisää

Ratkaisuihimme sisäänrakennetut parhaat käytännöt mahdollistavat ostolaskujen kierrätyksen ja tiliöinnin automatisoinnin.

Laskuautomaatio on enemmän kuin ostolaskujen sähköinen kierrätys. Ratkaisumme automatisoivat ostolaskujen hyväksymiskierronhyödyntämällä laskujen tietoja ja ennalta määriteltyjä käsittelysääntöjä ja hyväksyntäkäytäntöjä. Tilaukselliset ostolaskut ja sopimuksiin perustavat toistuvaislaskut täsmäytetään ostotilauksiin ja maksuposteihin. Hyväksymiskiertoon lähetetään vain ne ostolaskut, jotka eivät täsmää automaattisesti. Prosessin automatisointi vähentää virheiden määrää ja varmistaa sääntöjen mukaisen toiminnan.

Lue e-kirja: Driving Performance in Accounts Payable

 

Piilota teksti

Täsmäytys mahdollistaa automaattisen käsittelyn.

Ostolaskujen täsmäytys tilauksiin tai maksusuunnitelmiin automatisoi prosessin ja vähentää kustannuksia ja lyhentää laskujen käsittelyaikoja merkittävästi.

Lue lisää

Ostolaskujen täsmäytys tilauksiin tai maksusuunnitelmiin automatisoi prosessin ja vähentää kustannuksia ja lyhentää laskujen käsittelyaikoja merkittävästi.

Basware automatisoi prosessin mahdollisimman pitkälle täsmäyttämällä ostolaskut tilauksiin, maksusuunnitelmiin, sopimuksiin tai tavaran vastaanottokuittauksiin sekä otsikko-että rivitasolla tai molemmilla.Täsmäytys tehostaa toimintaa ja tuo säästöjä automaattisella tiliöinnillä ja hyväksymiskierroilla, jotka minimoivat ostoreskontran kuormituksen.Ostoreskontrahenkilöstö voi keskittyä enemmän lisäarvoa tuottaviin tehtäviin.

Lue e-kirja: How to Best Match Invoices and Drive Down AP Costs by 50%.

Piilota teksti

Mobiili ja vuorovaikutteinen

Tarjoa käyttäjille välineet reaaliaikaiseen keskusteluun pikaviestinnällä ja poista ostolaskujen hyväksynnän pullonkaulat mobiiliratkaisuilla.

Lue lisää

Tarjoa käyttäjille välineet reaaliaikaiseen keskusteluun pikaviestinnällä ja poista ostolaskujen hyväksynnän pullonkaulat mobiiliratkaisuilla.

Ratkaisumme lähettävät käyttäjille sähköposti-ilmoitukset uusista tehtävistä ja puuttuvista vastaanottokuittauksista. Pikaviestintä vähentää ostolaskun turhaa kierrätystä, koska käyttäjät voivat keskustella yksittäisistä laskuista. Keskusteluhistoria tallentuu automaattisesti laskun historiaan. Mobiilikäytettävyys mahdollistaa ostolaskujen tarkastuksen ja hyväksynnän älypuhelimilla ja tableteilla ajasta ja paikasta riippumatta.

Lataa mobiilisovellus Google Playsta tai Apple App Storesta.

 

Piilota teksti

Analytiikka tarjoaa reaaliaikaisia tietoja

Tärkeimpien sidosryhmien käytettävissä on tunnuslukuja ja suorituskykymittareita, jotka tukevat operatiivista ja strategista toimintaa.

 

Lue lisää

Tärkeimpien sidosryhmien käytettävissä on tunnuslukuja ja suorituskykymittareita, jotka tukevat operatiivista ja strategista toimintaa.

 

Oikeiden tietojen saatavuus ja hyödynnettävyys on tärkeää ostoreskontran kehittymisen ja hallinnan kannalta. Tietojen perusteella voidaan tunnistaa prosessien pullonkauloja ja puuttua niihin. Muita raportoitavia asioita ovat esimerkiksi kassaennusteet, maksuehdot, mahdolliset alennukset ennenaikaisista maksuista sekä toteutuneet alennukset.

Lue lisää  Basware Analytics -ratkaisusta - ja tutustu kuvakaappauksiin.

Piilota teksti

Pilvipohjainen ja helposti integroitava

SaaS mahdollistaa nopean ja kustannustehokkaan käyttöönoton. Kokemuksemme yli 250 erilaisesta ERP:stä varmistaa yksinkertaisen ja mutkattoman integraation. 

Lue lisää

SaaS mahdollistaa nopean ja kustannustehokkaan käyttöönoton. Kokemuksemme yli 250 erilaisesta ERP:stä varmistaa yksinkertaisen ja mutkattoman integraation. 

Basware tarjoaa ratkaisujaan sekä pilvipalveluna että lisenssipohjaisena. SaaS-ratkaisun valitsevat organisaatiot voivat välttää omille palvelimille asentamiseen liittyvät aika-, kustannus- ja resurssihaasteet. Baswaren integraatiotyökalut varmistavat saumattoman integraation olemassa oleviin toiminnanohjaus- ja materiaalinhallintasovelluksiin. Pilvipalvelun etuja on joustava skaalautuvuus liiketoiminnan muutoksiin.

Lisenssiratkaisuun päätyvät asiakkaat voivat ottaa Baswaren ratkaisut käyttöön perinteisellä tavalla.

Lue lisää pilviratkaisuista ja helposta integraatiosta.

 

Piilota teksti

Palvelupaketit

Packages Title: 
Laskuautomaatio

Description: 

Laskuautomaation palvelupaketit on porrastettu erikokoisten organisaatioiden ja ostoreskontraprosessin erilaiset automaatioastetavoitteet huomioiden. Paketeissa on sisäänrakennettuna 25 vuoden aikana yhteistyössä tuhansien organisaatioiden kanssa muodostuneet parhaat käytännöt.

InvoiceReady™

Kasvuyrityksille

Nopein ja helpoin tapa muuttaa PK-yrityksen osto- ja/tai matkalaskuprosessi paperittomaksi. Maksat vain käyttämistäsi palveluista.

Jätä yhteydenottopyyntö
See features
Hide features
 • Vastaanota kaikki ostolaskut verkkolaskuina
 • Ostolaskujen tarkastus-/hyväksyntäkierto
 • Ostolaskujen täsmäytys sopimuksiin/tilauksiin
 • Vakiomuotoinen ERP-liittymä
 • Matka- ja kululaskut
 • Hankinnan perustoiminnallisuus
 • Arkisto
 • Mobile

AP Automation

Maailmanluokan ostolaskuprosessi

Monipuolinen, helppokäyttöinen ja globaalisti toimivaksi skaalautuva ratkaisu. Parantaa kassanhallintaa suurissa organisaatioissa.

Jätä yhteydenottopyyntö
See features
Hide features
 • Vastaanota kaikki ostolaskut verkkolaskuina
 • Maailmanlaajuiset skannauspalvelut
 • CloudScan omatoimiseen skannaukseen
 • Parhaiden käytäntöjen mukainen laskujen kierto
 • Basware Commerce Network
 • Täsmäytys tilauksiin ja suunnitelmiin
 • Edistynyt laskujen hyväksynnän automaatio
 • Mobile

Purchase to Pay

Hankinnasta maksuun -prosessi

Tehosta organisaation hankinta- ja ostoreskontraprosesseja. Asioi maailman suurimmassa kaupankäyntiverkostossa.

Jätä yhteydenottopyyntö
See features
Hide features
 • Käyttäjäystävällinen ostokokemus
 • Parhaiden käytäntöjen mukaiset kierrot
 • Basware Commerce Network
 • Portaali toimittajille
 • Skannauspalvelut
 • Laskujen automaattinen täsmäytys
 • Toistuvaislaskujen maksusuunnitelmat
 • ERP-integrointi

Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteystietosi, niin asiantuntijamme palaa asiaan.

Ota yhteyttä

Basware 100% paperless

Knowledge center title: 
Lue lisää laskuautomaatiosta Knowledge Centerin artikkeleista