Täydellinen ratkaisukasvaville yrityksille

Body: 

Liiketoiminnan kasvaessa kasvaa myös toimittajien, laskujen ja muun maksuliikenteen määrä. Baswaren ratkaisujen avulla voit optimoida yrityksesi taloushallintoprosessit niin, että näet aina mihin raha menee, hallitset kattavasti rahavirtaa ja voit lisätä toiminnan tehokkuutta. Unohda taloushallinnon kiemurat ja keskity rauhassa liiketoimintasi kasvattamiseen.

Toimiva taloushallinto tukee liiketoiminnan kasvua

Kun yrityksen liiketoiminta lisääntyy, sen on kiinnitettävä aiempaa enemmän huomiota maksuliikenteeseen ja työnkulkuun. Vaikka PK-yrityksen toiminta ei ole yhtä monimutkaista kuin monikansallisten yhtiöiden, jokainen hukkaan heitetty tunti heikentää tulosta. Huonosti hoidettu taloushallinto syö aikaa, resursseja ja rahaa ja voi heikentää myös toimittaja- ja asiakassuhteita. Mitä nopeammin otat käyttöön automatisoidut prosessit ja verkkolaskut, sitä enemmän aikaa ja rahaa säästät. Investoi kasvuun!

Lisää aiheesta:

E-kirja – 7 Hacks for Business Growth: Käyttävätkö työntekijäsi liikaa aikaa tietojen syöttämiseen, laskujen etsimiseen ja virheiden korjaamiseen? Tässä englanninkielisessä e-kirjassa kerrotaan, miten kasvuyritys voi pitää maksuliikenteen langat käsissään.
Lataa e-kirja

Maksuliikenteen optimointi tarjoaa välittömiä etuja

  • Henkilöstöä vapautuu muihin tehtäviin: kun aikaa ei kulu tietojen syöttämiseen ja laskujen etsimiseen, työntekijät voivat keskittyä poikkeuksien hallintaan ja liiketoiminnan kasvattamiseen.
  • Laskut maksetaan ajallaan: ostoreskontran automatisointi kokoaa kaikkien laskujen tilatiedot yhteen näkymään, joten voit varmistaa, että laskut maksetaan ajallaan.
  • Parempi rahavirran hallinta: kun näet erääntyvien laskujen aikataulun, voit hallita rahojen käyttöä entistä paremmin.
  • Paremmat toimittaja- ja asiakassuhteet: kun yrityksesi maksuliikenne toimii sujuvasti, toimittajien ei tarvitse kysellä maksujen perään eikä sinun tarvitse muistuttaa asiakkaita.
  • Parempi kulujen hallinta: sähköisen hankinnan avulla työntekijät voivat tilata tuotteita valituilta toimittajilta sopimusten mukaan, kustannuspaikkavastaavat voivat hallita kuluja entistä tehokkaammin ja tulevat menot näkyvät jo ennen varsinaisten laskujen saapumista.

InvoiceReady: hankinnasta maksuun -ratkaisu kasvuyrityksille

Basware InvoiceReady on kattava pilvipohjainen hankinnasta maksuun -ratkaisu, joka skaalautuu kätevästi yrityksen kasvaessa. Ratkaisu on nopea ottaa käyttöön ja sen ylläpito on vaivatonta. InvoiceReadyn avulla voit vastaanottaa verkkolaskuja ja parantaa ostoreskontran automatisointia, sillä se yhdistää laskut automaattisesti ostotilauksiin ja maksusuunnitelmiin. Lisäksi ratkaisu sisältää sähköisen arkistoinnin, hankinnan ja kululaskujen käsittelyn.

Lisätietoja:
InvoiceReady-ratkaisun esittely
Asiakaskertomus: InvoiceReady paransi Tuna Entreprenadin henkilöstön tehokkuutta
Asiakaskertomus: F-Secure hyödyntää reaaliaikaisia laskutustietoja InvoiceReadyn avulla
Ota meihin yhteyttä

Basware CloudScan -palvelu paperilaskujen skannaamiseen

Laskutietojen kirjaaminen järjestelmään manuaalisesti vie aikaa, jonka työntekijäsi voisivat käyttää paremminkin. CloudScan on joustava ratkaisu paperilaskujen käsittelyyn: skannaa ja vahvista – siinä kaikki.

Skannauspalvelun edut:

  • Henkilöstö vapautuu muihin tehtäviin
  • Vähemmän virheitä
  • Parempi rahavirran läpinäkyvyys

Lisätietoja:
Ratkaisun esittely: Skannauspalvelu
Ota meihin yhteyttä

PDF e-Invoice on helpoin tapa lähettää verkkolaskuja

Haluaisivatko asiakkaasi käyttää verkkolaskua? Tarjoamme siihen helpon ja nopean ratkaisun: Basware PDF e-Invoice on markkinoiden helpoin tapa lähettää verkkolaskuja. Se on monipuolinen palvelu, joka sopii sekä pienille että suurille yrityksille. PDF e-Invoice ei vaadi integrointia eikä IT-resursseja. Se muuntaa sähköpostiviestin verkkolaskuksi ja lähettää sen suoraan asiakkaalle riippumatta siitä, luodaanko sähköposti laskutusjärjestelmässä vai manuaalisesti käyttäjän koneella. Palvelu tukee sekä pieniä että suuria laskumääriä.

Lisätietoja:
Ratkaisun esittely: Basware PDF e-Invoice
E-kirja: Verkkolaskun ABC
Pyydä lisätietoja
 

Knowledge center title: 
Lue lisää Baswaren ratkaisuista PK-yrityksille Knowledge Centeristä