VASTAANOTA KAIKKI OSTOLASKUT VERKKOLASKUINA
MAKSIMOIT KUSTANNUSSÄÄSTÖT JA TEHOSTAT LASKUJENKÄSITTELYÄ

Tiesitkö, että tyypillinen B2B-kauppaa käyvä yritys voi alentaa ostoreskontraprosessin kuluja 90 % pelkästään vastaanottamalla kaikki laskunsa verkkolaskuina? Kaikkien laskujen vastaanotto verkkolaskuina tekee ostolaskujen käsittelystä helpompaa, nopeampaa ja tuottavampaa. Verkkolasku on myös ensimmäinen askel laskujen käsittelyn automatisoinnissa.

Käsittelitpä kuukausittain kymmeniä, satoja tai jopa miljoonia ostolaskuja, Baswaren avulla voit välttää kalliiksi tulevan paperipohjaisen ostoreskontraprosessin ja vastaanottaa kaikki ostolaskut verkkolaskuina heti ensimmäisestä päivästä lähtien.

Vastaanota kaikki ostolaskut verkkolaskuina heti alusta alkaen

Basware e-Invoice -palvelun avulla voit vastaanottaa turvallisesti kaikki Basware Commerce Networkissa välitettävät verkkolaskut suoraan käytössäsi olevaan ostolaskujärjestelmään. Basware huolehtii myös laskutietojen tarkistuksesta, sanomamuotojen muunnoksista, prosessin säännöstenmukaisuudesta ja tarvittaessa sähköisen allekirjoituksen varmentamisesta.

Baswaren ratkaisut integroidaan saumattomasti organisaatiosi ostolasku- tai ERP-järjestelmään. Tällöin laskut voidaan vastaanottaa ilman manuaalisia työvaiheita.

Toimittajat voivat lähettää ostolaskuja usealla eri tavalla: suoraan ostolaskujärjestelmään Basware Commerce Networkin kautta, sähköpostitse, virtuaalitulostamalla tai Supplier Portal -palvelun kautta. Basware toimittaa verkkolaskut haluamassasi sanomamuodossa. Baswaren ratkaisut takaavat, että verkkolaskut reititään turvallisesti perille riippumatta siitä, miten toimittajat lähettävät laskuja ja millä tavoin organisaatiosi vastaanottaa niitä.

Lisätietoja

  • Skannauspalvelu: Anna Baswaren huolehtia kaikista paperilaskujen digitalisoinnin työvaiheista.
  • CloudScan: Skannaa laskujen kuvat itse ja lähetä ne Baswarelle, me huolehdimme tietojen optisesta tunnistuksesta ja varmennuksesta.
  • Supplier Portal: Auta yrityksesi toimittajia siirtymään verkkolaskujen sekä sähköisten tilausten ja tuoteluettelojen aikaan.

Toimittajia on helppo kannustaa verkkolaskujen käyttöön

Ratkaisusta saadaan eniten hyötyä, kun organisaatiosi kaikki ostolaskut saapuvat verkkolaskuina. Jotta prosessin automatisointi jatkuisi, toimittajat on saatava mukaan sähköisten sanomien maailmaan. Baswaren avulla se on helpompaa kuin voisi kuvitella. Lue lisää Toimittaja-aktivoinnista.

Verkkolaskujen vastaanoton edut

  • Kustannussäästöjä jokaisesta verkkolaskuna vastaanotetusta laskusta, kun käsittelykulut pienenevät heti
  • Poista paperi ja säästä aikaa laskuautomaation avulla.
  • Automaattinen integrointi mihin tahansa ostolasku- tai taustajärjestelmään
  • Parantunut mahdollisuus hyödyntää laskujen käteisalennukset
  • Uusien toimittajien nopea mukaantulo, jolloin liikesuhde alkaa vauhdikkaasti
  • Toimistotilan vapautuminen, sillä verkkolaskujen arkistointi on yksinkertaista ja helppoa.


Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja parhaasta tavasta aloittaa ostolaskujen vastaanotto verkkolaskuina.

Jaa: