Basware SaaS: nopein ja kustannustehokkain hankinnasta maksuun -ratkaisu

Etsitkö vaivatonta tapaa ottaa käyttöön hankinnasta maksuun -ratkaisu? Haluatko automatisoida organisaation keskeisiä talous- ja hankintaprosesseja? Haluatko välttää suuren kertainvestoinnin? Jos vastasit kysymyksin kyllä, Basware SaaS on etsimäsi ratkaisu.

Software as a Service (SaaS) -investointi on helppo ja kustannustehokas ratkaisu. Basware huolehtii kokonaisvaltaisesti ratkaisun käyttöönotosta ja tarjoaa asiakkaille valmiina parhaat toimintatavat. Basware SaaS tarjoaa organisaation käyttöön aina viimeisimmät versiot ratkaisuista, jolloin asiakkaan ei tarvitse huolehtia ylläpidosta tai päivityksistä. Lisäksi varmistamme ratkaisun korkean tietoturvatason.

Oikean palvelutason valinta

Me tiedämme, että asiakkailla on erilaisia palvelutasovaatimuksia liittyen käytettävyyteen, suorituskykyyn ja suojauksiin. Helpottaaksemme oikean palvelutason valintaa olemme luoneet asiakkaillemme kolme yksinkertaista vaihtoehtoa, jotka ovat SaaS One, SaaS Two ja SaaS Three.

Nopeuta käyttöönottoa, minimoi kustannukset

Basware SaaS ei edellytä lisenssi- tai palvelinhankintaa. Ratkaisun ylläpito maailmanluokan palvelinkeskuksissamme parantaa suorituskykyä ja luotettavuutta vähentäen samalla kustannuksia. Kolmesta erilaisesta palvelutasostamme löydät oman organisaatiosi tarpeisiin vastaavan ratkaisun.

Turvallinen, varma ja helppokäyttöinen

Varmistaaksemme laadukkaan palvelutason Baswaren SaaS-ratkaisut toteutetaan yhteistyössä kumppanimme Rackspacen kanssa. Riippumattomat asiantuntijat ovat todenneet Rackspacen turvalliseksi, lait ja asetukset täyttäväksi sekä suorituskykyiseksi palveluntarjoajaksi suurten organisaatioiden pilvipalveluille. Organisaation tietoja säilytetään tietoturvallisesti, eikä ulkopuolisilla ole niihin pääsyä. Tarvittaessa myös organisaation sisällä voidaan rajoittaa tietojen saatavuutta tiukoilla käytön valvontamenettelyillä. Asiakkaiden tiedot pidetään turvassa kehittyneellä tietomurtojen torjunnalla, palomuureilla ja virustorjuntapalveluilla.

Hyödyt ostajalle

Miksi Baswaren SaaS-palvelu kannattaa valita? Se on ensinnäkin nopein ja kustannustehokkain tapa automatisoida talous- ja hankintaprosessit. Joustava ratkaisu tarjoaa eri palvelutasoja, joiden mukainen palvelu toteutetaan Euroopassa ja Yhdysvalloissa sijaitsevilla palvelinkeskuksillamme. Kaikki SaaS-ratkaisumme on myös integroitu Basware Network -verkostoon. Basware Network on maailman suurin avoin verkosto, joka tavoittaa yli 900 000 organisaatiota ja mahdollistaa liiketoiminnan ilman rajoja. Baswaren SaaS-palvelu tarjoaa ainutlaatuisen matalat kokonaiskäyttökustannukset.

Baswaren SaaS-ratkaisun avulla asiakas:

 • maksaa palvelusta joustavasti käytön mukaan ilman etukäteisinvestointeja ohjelmistolisensseihin
 • välttää kalliit ja aikaavievät organisaation sisäiset IT-hankinnat
 • saa uusimmat ohjelmistopäivitykset ja innovaatiot heti käyttöönsä
 • vapauttaa arvokkaita IT-resursseja tuottavampaan toimintaan
 • varmistaa hankinnasta maksuun -automaatiostrategiansa pitkäikäisyyden.

Suojattu ja tehokas

Baswaren SaaS-ratkaisu integroidaan suojatusti asiakkaan järjestelmiin julkisten tai yksityisten verkkojen kautta. Ominaisuudet:

 • lait ja asetukset täyttävä korkea tietoturvataso
 • SSAE16/ISAE3402 SOC 1/2/3 Type II -sertifiointi palvelinkeskustoimittajalla
 • tietoturva-auditointiin käytetään riippumattomia asiantuntijoita
 • asiakkaan datan segmentointi parantaa tietoturvaa
 • turvallinen mobiilikäyttö
 • yli 99-prosenttinen jatkuva käytettävyys.

Ratkaisu joka tarpeeseen

Me tiedämme, ettei SaaS ole kaikille sopivin ratkaisu, joten tarjoamme ratkaisujamme edelleen myös lisenssipohjaisesti. Tarjoamme organisaationne tarpeita vastaavan ratkaisun, on se sitten lisenssihankinta, ulkoistaminen, pilvipalvelu tai hybridiratkaisu. Ja organisaation toiminnan kehittyessä ratkaisua voidaan muuttaa tarpeen mukaisesti.