Lataa Virtual Printer

Page header text: 

Basware e-Invoice Virtual Printer -palvelun avulla voit lähettää verkkolaskuja asiakkaillesi. Asenna palvelun käyttämä Basware Message -sovellus tietokoneellesi tai organisaationne palvelimelle alla mainitusta linkistä. Asentaessasi  tarvitset palvelun lähettäjätunnuksen, jonka lähetimme sähköpostitse palvelun tilauksen jälkeen. Jos et ole vielä tilannut palvelua, tilaa Virtual Printer tästä »

Palvelun asiakaskohtaiseen määrittelyyn tarvitsemme 5-10 laskua sisältävän testiaineiston. Testiaineiston tulisi sisältää esimerkkejä erilaisista käytössänne olevista laskutyypeistä, esimerkiksi yksi- ja monisivuisia laskuja, hyvitys- ja veloituslaskuja tai eri ALV-kantaisia laskuja. Asennettuasi Basware Message -sovelluksen, lähetä testilaskut Baswarelle valitsemalla laskujen tulostuksen yhteydessä tulostimeksi Basware Message.

Kun olemme saanet valmiiksi palvelun asiakaskohtaiset asetukset, lähetämme sähköpostitse ilmoituksen palvelun tuotantovalmiudesta. Tämän jälkeen voit aloittaa verkkolaskujen lähetyksen asiakkaillenne! Lisää laskun vastaanottajakenttään asiakkaan verkkolaskuosoite, mukaan lukien etuliite E: (esim. E:1234567, jossa 1234567 on verkkolaskuosoite). Luo laskut kuten ennenkin ja tulosta ne valitsemalla tulostimeksi Basware Message. Me hoidamme lopun – muunnamme tulostusvirran laskudatan, laskun kuvan ja liitteet sisältäväksi aidoksi verkkolaskuksi ja toimitamme ne asiakkaillesi nopeasti ja turvallisesti.

Lataa Basware Message -sovellus

Tietokoneesi Windows-käyttöjärjestelmän versiosta riippuen valitse toinen alla olevista asennuspaketeista:

Onko tietokoneessani 32-bittinen vai 64-bittinen Windows?

Napsauta Käynnistä/Start -painiketta, napsauta sitten hiiren kakkospainikkeella Tietokone/Computer -kohtaa ja valitse sitten Ominaisuudet/Properties.

  • Jos teksti "64-bittinen käyttöjärjestelmä/64-bit Operating System" näkyy Järjestelmälaji/System type -kohdan vieressä, käytössä on 64-bittinen Windows
  • Jos teksti "32-bittinen käyttöjärjestelmä/32-bit Operating System" näkyy Järjestelmälaji/System type -kohdan vieressä, käytössä on 32-bittinen Windows