Taloushallinto goes mobile

Ti, 14/02/2012 - 16:32

Text: 

Verkkolaskutusta edistävä ja avointa verkkoa rakentava ohjelmistoyhtiö Basware tuo asiakkailleen mahdollisuuden hoitaa taloushallinnon tehtävät sujuvasti myös tien päällä ollessaan. Etätyöntekijöiden määrä kasvaa jatkuvasti ja joidenkin ennusteiden mukaan muutamien vuosien kuluttua maailmanlaajuisesti jopa noin kolmannes työvoimasta työskentelee säännöllisesti muualla kuin oman työpisteensä ääressä. Tämä joukko tarvitsee myös välineet sujuvan etätyön tekemiseen.

Verkostoituminen, tietotoyhteiskunta ja mobiilipalvelut ovat tehneet etätyöstä arkipäivää lähes varkain. Älypuhelinten ja tablettien käyttö kasvaa yhä kiihtyvällä tahdilla. Mobiiliteknologia monipuolistaa työnteon mahdollisuuksia ja helpottaa työasioiden hoitoa paikasta tai ajasta riippumattomasti.

“Haluamme olla tukemassa sujuvaa taloushallintoa, joka ei ole sidoksissa aikaan tai paikkaan. Ihmisten työtavat ja -paikat ovat merkittävästi muuttuneet, joten myös työvälineiden tulee muuttua ja uudistua. Oikea-aikainen laskujen hyväksyntä ja käsittely mahdollistavat muun muassa kassa-alennusten hyödyntämisen ja viivästyskoroilta välttymisen. Sujuva palvelu mukautuu työntekijöiden toisinaan nopeastikin muuttuviin tarpeisiin”, toteaa Baswaren toimitusjohtaja Esa Tihilä.

Viivästykset sekä tilausten että laskujen käsittelyssä tulevat yrityksille kalliiksi. Hallinnointitöiden kasautuminen vaikeuttaa työntekijöiden keskittymistä oleelliseen eli yrityksen liiketoimintaan. Invoice Prosessing -järjestelmässä ostolaskut voidaan käsitellä käyttäjän sijainnista riippumatta joko älypuhelinten tai muiden mobiililaitteiden avulla.  Palvelun käyttämiseen tarvitaan verkkoyhteys ja sen avulla on mahdollista hallinnoida erilaisia toimintoja, jotka liittyvät laskun käsittelyyn, tarkistamiseen ja hyväksymiseen sekä välittämiseen ja palauttamiseen.  Lisäksi laskusta on saatavilla historia- sekä rivitiedot.

“Jatkuvasti kehittyvä viestintäteknologia, kannettavat laitteet sekä sähköpostit kännyköissä ovat totuttaneet ihmiset asioiden hoitoon mistä ja milloin vain. Olemme saaneet asiakkailtamme kyselyitä mobiilituotteista ja haluamme vastata kysyntään tarjoamalla heille kiinnostavia ja tarpeellisia palveluita”, summaa Tihilä.

Lisätietoja:

Esa Tihilä, toimitusjohtaja, Basware Oyj
puh. 040 4807 098
esa.tihila@basware.com

From the Basware Blog
Lue lisää blogikirjoituksia

Tapahtumat

Seminaari 26 Lok
Basware Connect 2017 09:00am,
Clarion Hotel Helsinki
Tyynenmerenkatu 2
Helsinki
Finland
Lisää tapahtumia